BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTurkcell'den iş birliği anlaşması----

Turkcell'den iş birliği anlaşması

Turkcell'den iş birliği anlaşması
02 Mayıs 2013 - 11:18 www.finansgundem.com

Turkcell ve madvertise, mobil reklam pazarını büyütecek iş birliğine imza attı

Turkcell ve madvertise, mobil reklam pazarını büyütecek iş birliğine imza attı. Turkcell'den yapılana açıklamaya göre, Turkcell ve Avrupa'nın en hızlı büyüyen mobil reklam şirketlerinden madvertise, yerel ve uluslararası reklamverenler ve mecra sahipleri için güçlü bir reklam networkü oluşturacak bir iş birliğine imza attı. Bu işbirliği, Turkcell'in güçlü veritabanı ve yenilikçi mecralarıyla, madvertise'ın özgün teknolojisini bir araya getirerek, sektör için gelir ve performans artışı sağlayacak. Turkcell ile madvertise arasında imzalanan sözleşme ile madvertise, Turkcell'in mobil reklam satışevi haline geldi. Yapılan anlaşma, Turkcell'in görsel reklamcılık ve içerik servisleri sponsorlukları alanlarındaki ürünlerinin pazarlama ve satışını içeriyor. Açıklamada sözleşme kapsamında sunulacak hizmetler şöyle sıralandı:
"Reklam verenler; Turkcell TV, Turkcell Dergilik, Turkcell Müzik Turkcell VINN gibi popüler, erişimi yüksek ve yenilikçi Turkcell mecralarında görsel reklamlarını konumlandırabilecek. Sadece Turkcell markalı değil, birbirinden zengin ve farklı hedef kitleleri adresleyen, Turkcell ad server yetenekleri ile yönetilen, aplikasyon ve mobil siteler bağımsız networkü de yine reklam verenler ve medya planlama ajansları tarafından görsel reklamcılık için kullanılabilecek. Görsel reklamcılığa ek olarak, haber, finans, spor, hava durumu gibi farklı başlıklarda konumlandırılmış, Turkcell kullanıcılarına ücretsiz sunulan, ayda 250 milyonun üzerinde sayfa görüntülenmesine sahip SMS bilgilendirme paketleri de, yine reklamverenlerin kullanımına sunulacak."
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, iş birliğine ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:
"Mobil reklamcılık Türkiye'de son yıllarda büyük bir hızla büyüyor ve Turkcell en başından beri bu alana yatırım yapıyor. Bu ortaklık sayesinde madvertise'nin know-how ve özgün teknolojisi ile Turkcell'in zengin platform ve servisleri birleşerek reklamverenler için zengin, ölçümlenebilir ve müşteri ile interaksiyona geçebilecekleri yenilikçi bir reklam mecrası olacak. Bu işbirliği aynı zamanda Türkiye mobil reklam pazarının, Turkcell'in ajans ekosistemi ve medya satın alma ajansları ile gelişmesine katkı sağlayacaktır."
madvertise Operasyon Direktörü Vincent Pelillo ise, şunları kaydetti:
"Bu işbirliği madvertise'ın Avrupa ve ötesindeki konumunu kesinlikle daha da sağlamlaştıracak. Son iki yıl içerisinde, iyileştirme ve reklam verenlere mobil alanda en iyi sonuçları sunabilmek için Ar-Ge çalışmalarımızı arttırdık. Kendisini kanıtlamış teknoloji platformumuz Turkcell'in yenilikçi mecraları ve gelişmiş mobil hedefleme yetenekleriyle etkin bir iş modelinin oluşmasını sağlayacak. Bu anlaşma ile Mobil Reklam pazarını sadece Türkiye'de değil aynı zamanda Avrupa ve ötesinde de ileriye taşıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)