BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTurkcell davasında şok gelişme----

Turkcell davasında şok gelişme

Turkcell davasında şok gelişme
11 Mart 2013 - 15:38 www.finansgundem.com

Virjin Adaları mahkemesi kararınca Çukurova Holding aleyhine bir takım kısıtlamalar getirildi

Virjin Adaları, Doğu Karayip Temyiz Mahkemesi tarafından alınan 5 Mart 2013 tarihli karar uyarınca itiraz yolu açık olmak kaydıyla Çukurova Holding A.Ş. aleyhine bir takım kısıtlamalar getirildiği belirtildi.
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. ile ilgili olarak Sonera Holding BV adına vekaleten Olli Tuohimaa tarafından KAP'a gönderilen yazıda şu bilgiler verildi:
"TeliaSonera'nm bağlı şirketi Sonera Iloldlıig B.V. ("Sonera Holding") tarafından yapılan başvuru Uzeriiıe Virjin Adaları, Doğu Karayip Temyiz Mahkemesi ("Temyiz Mahkemesi") tarafından alınan 5 Mart 2013 tarihli karar uyarınca itiraz yolu açık olmak kaydıyla davalı Çukurova Holding A.Ş. aleyhine bir takım kısıtlamalar getirilmiştir. Temyiz Mahkemesi'nin karan uyarınca bu kısıtlamalar Çukurova Holding A.Ş. tarafından Milletlerarası Ticaret Odası Tahkim Heyeti tarafından 1 Eylül 20İ1 tarihînde alıiıan ve Temyiz Mahkemesi tarafından 24 Ekini 20011 tarihinde onanan kararın gereklerinin yerine getirilerek ilgili ödemeler yapılıncaya kadar veya 26 Mart 2013 tarihli duruşmada yapılacak değerlendirme sonucuna bağlı olarak devam edecektir. Bu dönemde davalı Çukurova Holding A.Ş. doğrudan veya dolaylı olarak (yönetim kurulu üyeleri, müdürleri, çalışanları ve/veya temsilcileri aracılığı ile veya diğer herhangi bir yolla) Çukurova Finance International Limited ve Çukurova Telecom Holdings Limited'de sahip olduğu ve olacağı hak, hisse ve sair menfaatleri herhangi bir suretle elden çıkartmaktan veya elden çıkmasına sebebiyet verebilecek tasarruflarda bulunmaktan Temyiz Mahkemesinin 5 Mart 2013 tarihli kararı uyarınca itiraz yolu açık olarak yasaklanmıştır. Herhangi bir şekilde Temyiz Mahkemesinin kararına aykırı hareket edenler aleyhinde para ve hapis cezasına hükmolunabilecektir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)