BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürk Eximbank, Tayland Eximbank ile i̇ş bi̇rli̇ği̇ne gitti----

Türk Eximbank, Tayland Eximbank ile i̇ş bi̇rli̇ği̇ne gitti

Türk Eximbank, Tayland Eximbank ile i̇ş bi̇rli̇ği̇ne gitti
16 Kasım 2017 - 11:07 www.finansgundem.com

Türk ve Taylandlı firmaların üçüncü ülkelerde gerçekleştireceği projelere ortak finansman sağlamak amacıyla Türk Eximbank ile Tayland Eximbank arasında iş birliği yapıldı.

Türk Eximbank ile Tayland Eximbank, Türk ve Taylandlı firmaların üçüncü ülkelerde gerçekleştireceği projelere ortak finansman sağlanması amacıyla iş birliği anlaşması imzaladı.

Anlaşma, Türk ve Taylandlı firmaların üçüncü ülkelerde gerçekleştirecekleri projelere iki kurum tarafından ortak finansman sağlanması, her iki ülke ihracatçılarının faydalanacağı yeni ürünler oluşturulması, sigorta alanında iş birliği yapılması ve karşılıklı bilgi alışverişi sağlanmasını amaçlıyor.

Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, konuya ilişkin değerlendirmesinde, anlaşmanın son dönemde Türkiye ile Tayland arasında gerçekleştirilen üst düzey görüşmeler açısından önem taşıdığını belirterek, "İmzalanan iş birliği anlaşmasının iki ülke ticaretine olumlu katkı yapmasını ve Türk ihracatçıların Tayland'daki varlığını artırmasını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)