BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk Büyükelçiliği'ne saldırı: 1 ölü----

Türk Büyükelçiliği'ne saldırı: 1 ölü

Türk Büyükelçiliği'ne saldırı: 1 ölü
26 Şubat 2015 - 07:52 www.finansgundem.com

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk Büyükelçiliği'ne yönelik bombalı intihar saldırısında, 1 Türk vatandaşı öldü, 1 Türk vatandaşı da yaralandı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen intihar saldırısında, 1 Türk vatandaşı hayatını kaybederken bir Türk de yaralandı.

Saldırının sorumluluğunu Taliban üstlendi.

Saldırıyla ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan ilk bilgiler,  intihar bombacısının içinde bulunduğu  patlayıcı yüklü araçla Türk Büyükelçiliği’ne arka kapısını hedef aldığı şeklinde.

Afganistan İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasında ise, "İntihar saldırısında Türk Büyükelçiliği’nin konvoyu hedef alındı" denildi. Bu açıklamada, araç sürücüsünün hayatını kaybettiği, araçtaki diğer bir kişinin de yaralandığı belirtildi.

Ölen ve yaralanan Türk vatandaşlarının kimlikleri hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, saldırı, Türkiye, Almanya ve İran elçilikleri yakınlarında bir bölgede gerçekleşti. Bölgedeki binaların camları kırılırken, elçilikler de alarma geçti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)