BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTurizm için Almanya operasyonu----

Turizm için Almanya operasyonu

Turizm için Almanya operasyonu
25 Haziran 2015 - 18:01 www.finansgundem.com

Antalyalı turizmciler, 3 ayda 15 bin seyahat satış noktası ile görüştü, RTK grubunun en iyi bin 100 seyahat acentesini Belek’e davet etti.

Rus turizm pazarında yaşanan ağır kan kaybının Türk turizmine yönelik etkisini azaltabilmek için Alman turizm pazarına yönelip müthiş bir operasyona imza atan Antalyalı turizmciler, 3 aylık süre içerisinde 15 bin seyahat satış noktası ile görüşme yaptı. Bununla da yetinmeyen sektör temsilcileri, Ekim ayında RTK grubunun en iyi bin 100 seyahat acentesini Belek’te ağırlamak için düğmeye bastı.

2-5 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek organizasyonun olumlu etkileri şimdiden turizm rakamlarına etki ederken, Türk turizm sektörüne can suyu olan operasyonun ayrıntıları ile ilgili Hürriyet’e konuşan Germanyfans Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baraner, çalışmada birçok önemli turizm kuruluşu yöneticisi ve çalışanlarının emeği olduğunu söyledi.
Baraner, şöyle dedi: “Alman pazarı ile ilgili Mart ayında elde edilen veriler tam bir faciaydı. Biz ITB fuarını bekledik ama gene olmadı. Bunun üzerine tam bir Almanya seferberliği başlattık ve başarılı olduk.”

Belek’te gerçekleştirilecek turizm buluşmasında ön plana çıkarılacak başlıklarla ilgili de konuşan Hüseyin Baraner, “Biz bu operasyonu çok önemsedik. Eğer bu hareket yapılmasaydı açıkçası Antalya kilitlenebilirdi. Ancak bu mucize yaratıldı ve biz Belek’te 3 başlığı konuşacağız. 1-Türkiye’deki lüks oda ve villaların tanıtımı yapılarak üst grup Alman turist hedeflenecek. 2- Antalya’da sağlık ve spor turizminin ne kadar kaliteli biçimde yapılabildiği vurgulanacak. 3- Avrupa’da kimsenin EXPO 2016’dan haberi yok. Biz konuklarımızı otobüslerle EXPO alanına götürüp tanıtım yapacağız” dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)