BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump'tan NATO tehdidi----

Trump'tan NATO tehdidi

Trump'tan NATO tehdidi
11 Şubat 2024 - 15:30 www.finansgundem.com

Eski ABD Başkanı Trump, gerekli savunma harcamalarını yapmayan NATO üyelerini korumama tehdidinde bulunduğunu anımsattı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, başkan olduğu dönemde, NATO'ya finansal yükümlülüklerini yerine getirmeyen müttefiklere yönelik herhangi bir Rus saldırısını engellememe tehdidinde bulunduğunu hatırlattı.

Trump, ABD'nin South Carolina eyaletinde yaptığı konuşmada, başkan olduğu dönemde, NATO'nun savunma harcama hedeflerini yerine getirmeyen üyelerinin savunulmaması gerektiği konusundaki açıklaması üzerine bir müttefikle "karşı karşıya" geldiğini belirtti.

Kendisine karşı çıkan müttefike verdiği yanıtta Trump, ödemelerin yapılmaması durumunda Rusya'nın istediğini yapmasını ve olası saldırılarını "destekleyeceğini" söylediğini aktardı.

Trump, "Neden ödeme yapmıyorsun? Sizi korumazdım, hatta size (Rusya'nın) ne isterlerse yapmalarını desteklerim. Ödemelerinizi yapmak zorundasınız." dedi.

Trump'ın açıklaması üzerine Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Andrew Bates de NATO müttefiklerinin cani rejimlerce işgal edilmesini desteklemeyi "dehşet verici ve çılgınca" olarak nitelendirdi.

Biden, Senato'da takılan sınır güvenliği paketi sonrası Trump'ı işaret etti

 

Trump'ın 'dokunulmazlık' başvurusu reddedildi

 

Trump: Başkan olursam Powell'ı görevden alacağım

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.11 Şubat 2024 16:47

    BATI EKONOMİ MODELİNE GEÇEN RUSYA/PUTİN BİLL CLINTON'A RUSYNIN NATO'YA ALINMASINI TEKLİF ETTİĞİNDE NATO'YA ALINSAYDI ÖDEMELERİNİ ZAMANINDA YAPARDI TEK TEHDİT ÇİN KALIRDI