BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Senato'da takılan sınır güvenliği paketi sonrası Trump'ı işaret etti----

Biden, Senato'da takılan sınır güvenliği paketi sonrası Trump'ı işaret etti

Biden, Senato'da takılan sınır güvenliği paketi sonrası Trump'ı işaret etti
07 Şubat 2024 - 02:29 www.finansgundem.com

Biden, Cumhuriyetçilerin bu paketin Senato Genel Kuruluna gelmesine onay vermemesinden Trump'ı sorumlu tuttu. Biden, ''Bu tasarının Senato Genel Kuruluna dahi gelemeyeceği anlaşılıyor. Peki neden? Cevap basit: Donald Trump.'' ifadelerini kullandı

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhuriyetçi senatörlerin destek vermeyeceklerini açıkladığı ve sınır güvenliği ile Ukrayna'ya desteği de kapsayan paketin Senato'da bir kez daha takılmasından eski Başkan Donald Trump'ı sorumlu tuttu.

ABD Başkanı Biden, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında, Senato'da bir kez daha Cumhuriyetçilerin engeline takılan sınır güvenliği paketini değerlendirdi.

Biden, Cumhuriyetçilerin bu paketin Senato Genel Kuruluna gelmesine onay vermemesinden Trump'ı sorumlu tutarak "Bu tasarının Senato Genel Kuruluna dahi gelemeyeceği anlaşılıyor. Peki neden? Cevap basit: Donald Trump. Çünkü Donald Trump bunun siyaseten kendisi için kötü olduğunu düşünüyor." şeklinde konuştu.

Trump'ın Cumhuriyetçi Kongre üyeleri üzerindeki etkinliğini kullanarak bu tasarının ele alınıp tartışılmasını engellediğini savunan Biden, ABD-Meksika sınırının güvenliğini artıracak olan bu tasarının kenara itilmesinden büyük rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

MC CONNELL'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan Cumhuriyetçilerin Senato Azınlık Lideri Mitch McConnell, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, söz konusu sınır güvenliği paketinin yasalaşma ihtimalini yüksek görmediğini belirtti.

McConnell, gerek Senato'daki bazı Cumhuriyetçi senatörlerin, gerekse Temsilciler Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi Mike Johnson'ın karşı çıkıyor olması nedeniyle söz konusu paketin yasalaşma ihtimalinin çok düşük olduğunu belirtti.

Texas Valisi Abbott'tan Biden'a 'güç gösterisi'

 

Biden, Güney Carolina'da Demokrat Parti ön seçimlerini kazandı

 

Biden: Karşılık vermeye başladık

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)