BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump saatler sonra ilk kez görüntülendi----

Trump saatler sonra ilk kez görüntülendi

Trump saatler sonra ilk kez görüntülendi
07 Kasım 2020 - 21:15 www.finansgundem.com

En kritik eyalet Pennsylvania'dan gelen sonuçlarla yarışı kaybettiği ortaya çıkan mevcut Başkan Donald Trump, saatler sonra ilk kez bu sabah görüntülendi.

Başında şapkasıyla aracına binen Trump'ın nereye gittiği gizemini korurken, dakikalar sonra Amerikan Associated Press haber ajansının fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

ABD Başkanı Trump, Sterling'deki Trump Ulusal Golf Sahası'nda golf oynarken AP foto muhabiri Patrick Semansky tarafından görüntülendi. Trump'ın görüntüleri ajanslara son dakika böyle düştü.

Bu arada saatlerdir medyaya görüntü vermeyen Trump, bu sabah Beyaz Saray önünde aracına doğru yürürken başında şapkayla fotoğraflandı.

Mevcut Başkan Donald Trump’ın favori televizyon kanalı Fox News da ABD'nin yeni liderinin Joe Biden olduğunu açıkladı.

Sonuçların duyurulmasından sonra Trump, Biden’ın “aceleyle yanlış bir şekilde kendisini başkan gösterdiğini” ve yarışın “bitmekten çok uzak olduğunu” söyledi.Açıklamada yasal mücadelenin Pazartesi günü başlayacağı belirtildi.

Trump, yerel saatle bu sabah da peş peşe Twitter mesajları paylaştı, bunlardan en önemlisi "Bu seçimi büyük farkla kazandım" ifadesiydi.

Trump ayrıca, Pennsylvania’da seçim günü sandıklar kapandıktan sonra saat sekizde on binlerce oyun, 'yasa dışı' şekilde teslim alındığını öne sürdü.

Bu iddiası için bir kanıt ortaya koymayan Trump, aynı olayın yarışın başa baş gittiği diğer bazı eyaletlerde de yaşandığını iddia etti.

Donald Trump, gözlemcilerle ilgili iddialarını da sürdürdü ve yüzbinlerce oyun sayımının 'yasa dışı şekilde gözlemlenemediğini' savundu.

Trump, Pennsylvania'da kendi lehine olan büyük farkın, kimsenin gözlemlemesine izin verilmeyen uzun bir aralıkta, ortadan yok olduğunu iddia etti. Donald Trump, 'yasal şeffaflığın' engellendiğini iddia ettiği o saatlerde kötü şeylerin yapıldığını da öne sürdü.

Taraftarlarının sayımı izleyememesi için camların kartonla kaplandığını savunarak, "İçeride kötü şeyler oldu. Büyük değişiklikler gerçekleşti" dedi.

Trump: Biden sahtecilik yapıyor

 

ABD'nin yeni başkanı zafer açıklaması yaptı

 

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)