BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: Biden sahtecilik yapıyor----

Trump: Biden sahtecilik yapıyor

Trump: Biden sahtecilik yapıyor
07 Kasım 2020 - 20:44 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim kampanyasından yapılan ilk açıklamada, resmi sonuçların açıklanmadığı ve Joe Biden'ın zafer ilan etmesinin sahtecilik olduğu duyuruldu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanyası, ABD eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın başkanlık seçimlerinin galibi olarak açıklamalar yapmasını sahtecilik olarak yorumladı ve medyanın Biden'a bu sahte iddiasında destek olduğunu belirtti.

Trump kampanyasından yapılan açıklamada, Pensilvanya'da kullanılan oylarından gözlemcilerin sayıma katılmasının engellendiği için sorunlu olduğu ifade edildi ve "Joe Biden henüz herhangi bir eyaletin galibi olarak açıklanmadı. henüz tartışmalı eyaletlerde oyların yeniden sayımı sona ermedi" denildi.

ABD Başkanı Donald Trump ise seçimin henüz bitmediğini vurgulayarak, "Amerikan halkı hak ettiği dürüst oy sayımına ve talep ettiği demokrasiye kavuşana kadar durmayacağım" açıklamasında bulundu.
Trump yaptığı yazılı açıklamada, "Hepimiz Biden'ın neden yanlış yere kendini kazanan ilan etmek için acele ettiğini ve basındaki müttefiklerinin de ona neden yardım ettiğini biliyoruz, gerçeğin ortaya çıkmasını istemiyorlar" ifadesini kullandı ve seçimin henüz bitmediğini vurguladı.

Trump, özellikle yarışın çok yakın olduğu eyaletlerde oyların yeniden sayılacağını ve kendilerinin bazı eyaletlerde dava açtığını vurgulayarak, "Seçimin sonucuna medya değil, hukuki yollarla kullanılmış oylar karar verecektir" ifadelerine yer verdi.

Pazartesiden itibaren seçim kampanya ekibinin, seçimlerin usullere uygun yapılıp yapılmadığının incelenmesi için hukuki süreçleri başlatacağına işaret eden Trump, yasal yollarla kullanılmış oyların belirlenmesi noktasında Biden kampanyasının kendilerine karşı çıktığını vurguladı.

Trump açıklamasına, "Biden neyi saklıyor? Amerikan halkı hak ettiği dürüst oy sayımına ve talep ettiği demokrasiye kavuşana kadar durmayacağım" değerlendirmesini yaptı.

"Gözlemcilerin yüzde 50'den fazlası sahtecilik ifadesi verecek"

ABD Başkanı Donald Trump'ın avukatı Rudy Giullani, Pensilvanya'daki seçim gözlemcilerinin yüzde 50 ile yüzde 60'ının seçimlerde sahtecilik yapıldığı konusunda ifade vereceğini söyledi.

Philadelphia'da bir basın konferansında konuşan Giullani, seçimlerde yapılan sahtecilikle mücadelelerinin Pazartesi günü başlayacağını söyledi ve Demokrat Parti'yi usulsüzlüklere göz yummakla suçladı.

ABD'nin yeni başkanı zafer açıklaması yaptı

 

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)