BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'nin yeni başkanı zafer açıklaması yaptı----

ABD'nin yeni başkanı zafer açıklaması yaptı

ABD'nin yeni başkanı zafer açıklaması yaptı
07 Kasım 2020 - 20:11 www.finansgundem.com

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden, zaferini Twitter'dan duyurdu

ABD'de 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinde sonuç açıklandı. Pensilvanya eyaletini de kazanan Demokrat Parti adayı Joe Biden, 284 delegeye ulaşarak ABD'nin 46. başkanı oldu.

ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin adayı olan Joe Biden, yaptığı Twitter paylaşımında ABD'nin yeni başkanı olmaktan gurur duyduğunu ifade etti ve Twitter bilgilerini "seçilmiş başkan" olarak değiştirdi.

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Amerika, büyük ülkemizin yönetimine beni seçtiğiniz için gurur duyuyorum. Önümüzdeki işler zorlu ancak size şunun sözünü veriyorum: Tüm Amerikalıların Başkanı olacağım - bana oy vermiş olsanız da olmasanız da. Bana duyduğunuz güveni boşa çıkarmayacağım" dedi.

Konuşması birleştirici olacak

Erken sonuçlara göre ABD Başkanı olarak açıklanan Joe Biden'ın, zafer konuşmasında birleştirici bir dil kullanacağı , Biden'ın kampanyasından bir görevli tarafından açıklandı.

Trump yenilgiyi kabul etmiyor

Diğer yandan, Başkan Donald Trump'ın avukatlarının bir basın toplantısı düzenleyerek Pennsilvanya'da kullanılan oyların sayımı ile ilgili açıklamalar yapmaları bekleniyor.

Başkan Trump ise, seçim sonuçlarını kabul etmediğini ve seçimde sahtecilik iddiasıyla Pazartesi günü mahkemeye başvuracağını açıkladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)