BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTRT'de türbanlı spiker dönemi başladı----

TRT'de türbanlı spiker dönemi başladı

TRT'de türbanlı spiker dönemi başladı
17 Kasım 2013 - 08:22 www.finansgundem.com

İki hafta önce türbanlı vekillerin TBMM Genel Kurulu'na girmesinin ardından TRT'de bugün türbanlı spiker dönemi resmen başladı

Kamuda türban yasağının kalkmasının ardından TRT ekranlarında dün bir ilk yaşandı. Spiker Feyza Çiğdem Tahmaz, dün TRT Türk’teki haber bültenini başörtüsüyle sundu.
TRT’de dün akşam bir ilk yaşandı. Kamuda başörtü yasağının kaldırılmasının ardından, TRT Türk’te dün akşam ilk kez ekranlarda türbanlı bir spiker yer aldı. Feyza Çiğdem Tahmaz’ın, TRT Türk’te yayınlanan “Dünyanın Haberi” adlı haber bültenini sunmasıyla, TRT tarihinde ilk kez türbanlı bir spiker ekranlara çıkmış oldu.
Hilal TV’den transfer
Hilal TV’de spiker olan Tahmaz, buradaki görevinden istifa ederek geçtiğimiz günlerde TRT Türk’e geçti. Tahmaz, Eyüp İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde Sosyal Bilimler ve İlahiyat okudu. 2009 yılında TV Net ile televizyon ekranlarına çıkmaya başlayan Tahmaz, Hilal TV’de hafta sonları öğle ve ana haber bültenlerini sunuyordu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)