BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzon dağıldı… Vahid Hoca: Bu bir ihanet----

Trabzon dağıldı… Vahid Hoca: Bu bir ihanet

Trabzon dağıldı… Vahid Hoca: Bu bir ihanet
05 Ekim 2014 - 19:05 www.finansgundem.com

Trabzonspor ligin 5. haftasında konuk olduğu Karabükspor deplasmanından eli boş döndü ve 5. haftada da galibiyetle tanışamadı.

Trabzonspor ligin 5. haftasında konuk olduğu Karabükspor deplasmanından eli boş döndü. 3-0 yenilen bordo mavililer 5. haftada da galibiyetle tanışamadı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede Karabükspor, 5. dakikada Abdou Razack Traore'nin müthiş vuruşuyla 1-0 öne geçti. 17. dakikada Zeki Yavru topu kendi ağlarına gönderince fark ikiye çıktı. Skoru belirleyen gol 90. dakikada yine Abdou Razack Traore'den geldi: 3-0
Bu sonuçla birlikte Karabükspor ilk galibiyetini elde ederek puanını 4'e yükseltti. Trabzonspor da 4 puanda kaldı.
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kardemir Karabükspor evinde Trabzonspor'u 3-0 mağlup etti ve bu sezon ligde 3 puan ile tanıştı. Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic ise maç sonunda yaptığı açıklamada öğrencilerini çok sert bir dille eleştirdi.

VAHID HALİLHODZİC PATLADI: BU BİR İHANETTİR
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic maçtan sonra yine çok sert açıklamalarda bulundu. Halilhodzic yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kelimeleri bulmak biraz zor. Utanç verici, ihanet... Başkanıma ve taraftarıma karşı bunlara açıklık getirmek gerekiyor. Takımın bu akşam sergilediği oyundan dolayı açıklama yapacak kelime bulamıyorum."
"Trabzonspor forması giymek bu kadar basit olmamalı. Bu formayı birincilik için giyersiniz. Bu akşam gördüğünüz Trabzonspor böyle değildi."
"Maç sonunda durumu gördükten sonra benim de hatam var, evet. Hazırlık aşamasında takımı ben hazırlamadım ama burada farklı bir durum var. Avrupa Kupasında kaybetmemize rağmen daha farklı oynadık ama burada farklı bir durum söz konusu. Fazla da konuşmak istemiyorum. Kullanabileceğim kelimeler birçok hasar yaratabilir. Önce kendi çalışmamı analiz etmem gerekecek. Her oyuncu da aynanın karşısına geçerek kendisini eleştirecek."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)