BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTosuncuk'un avukatları yemek taşımaktan yoruldu----

Tosuncuk'un avukatları yemek taşımaktan yoruldu

Tosuncuk'un avukatları yemek taşımaktan yoruldu
11 Temmuz 2021 - 19:45 www.finansgundem.com

"Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın adliyede kaldığı 13 saat boyunca avukatlarından sürekli olarak yemek talep ettiği belirtildi. 3 kez yemek siparişi veren Tosuncuk'un avukatları gün boyu ellerinde poşetlerle yiyecek ve içecek taşıdı.

Binlerce insanı dolandıran Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın (30) geçtiğimiz çarşamba günü çıkarıldığı İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştı.

3 KEZ YEMEK İSTEDİ

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın adliyedeki işlemleri sırasında avukatlarından sıkça 'Acıktım' diyerek yemek talep ettiği öğrenildi. Adli işlemlerinin yaklaşık 13 saat boyunca sürdüğü belirlenen Aydın'ın adliyede kaldığı süre boyunca yaklaşık 3 kez yemek siparişi verdiği öğrenildi.

AVUKATLARI YEMEK TAŞIDI

Tüm gün adliyede olan Mehmet Aydın, yiyecek ve içecek ihtiyacını avukatları aracılığıyla karşıladı.

İFADE VERMEK ACIKTIRDI

Brezilya'da yakalanmasının ardından Türkiye'ye getirilen Tosuncuk, emniyet işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirilmişti. Geçtiğimiz çarşamba günü sabah saat 08.00 sularında adliyeye gelen Mehmet Aydın, ifade vermek için savcılığa götürüldü. Savcılık ifadesi yaklaşık 4 saat süren Aydın, ifade bitiminde avukatlarından yemek istedi.

SIK SIK YEMEK TALEP ETTİ

Savcılık ifadesinin ardından tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Tosuncuk, adliyede geçirdiği süre boyunca sık sık 'Acıktım' diyerek avukatlarından yemek talep etti.

Avukatları ise Aydın'a, gün boyu ellerinde poşetlerle yiyecek ve içecek taşıdı. Hakimliğin tutuklama kararının ardından ise Tosuncuk, Edirne F Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

'Tosuncuk' 10 odalı evi kumarhaneye çevirmiş

Tosuncuk'un ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay'da gözaltına alındı

'Tosuncuk' tutuklandı!

 

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutúrk12 Temmuz 2021 07:34

    Bu kadar çok kerizin olduğu yerde dolandırıcı olmadan yaşamak zor bee.bir ini yakalıyor sun diğeri faaliyete başlıyor.bakiyorsun okuyorsun etrafta ağaçtan çok paramı al diyen var.

  • amanin amanin12 Temmuz 2021 07:18

    Akıllı çocukmuş. Yakında çiftlikbank2’yi hayata geçirir, milleti bir kez daha bu sefer 4-5 katı çarpar…

  • Türkoğlutúrk12 Temmuz 2021 07:36

    Eee olacağına bak.etraf al paramı diyenlerle dolu.karisindan çocuğundan kaçıran bunlara vermek için sırada,birde parası olmayıp bankadan kredi çekip bunlara verenler var.

  • TAMİZ KARTALGÖZ11 Temmuz 2021 23:14

    bence adalet bakanlığı yanlış yapmıştır.binlerce insanı madur et sonra hapisde de krallar gibi yaşa.yarın bir gün ANAYASA MAHKEMESİNE  dilekçe verir HAK İHLALİNDEN  bir ay sonra çıkar diye korkmaktayız.Teröristleri açık açık destekleyenlere bunu yapmadılarmı hem de bir kaç kez.yarın bir gün ABDULLAH ÖCALAN da çıkar ise süpriz olmaz.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU11 Temmuz 2021 22:45

    Dolarıncıya neden böyle taviz verilmektedir.bu yasaklanmalıdır.

  • Yıldırım11 Temmuz 2021 22:16

    Tosuncuk ne demek, Dolandırıcı niye denmiyor. Yakalanmasını başarı gibi göstermeyin, dolandırıcı kendi teslim oldu. Çünkü ülkemizdeki cezalar daha az. Ayrıca para yedirdiği hatırlı dostları onu korur. Baksanıza dosyasına yasak konmuş.

  • Bika11 Temmuz 2021 21:22

    Mapushane karavanası yemeye alışacak.