BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTHY'de grev kağıt üzerinde!----

THY'de grev kağıt üzerinde!

THY'de grev kağıt üzerinde!
12 Eylül 2013 - 09:10 www.finansgundem.com

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY çalışanlarının yüzde 98'inin görevinin başında olduğunu söyledi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, şu anda THY çalışanlarının yüzde 98´inin iş başında olduğunu söyledi.
Kanal 24´e açıklamalarda bulunan Topçu, "305, kanunsuz bir şekilde işe gelmeyen arkadaşların iş akdinin sona ermesiydi" dedi.
Topçu, sözlerine şöyle devam etti:
"Bu konuyla ilgili kanuni süreç halen devam etmekte ve şu an için grevle ilgili bir problem yok. Kanunda, ´çalışanlar grev yapabilir´ diyor.. Sendika grev yapmaz ama bugün Hava-İş sendikası çok küçük bir grupla bu grevi sürdürme kararlılığını devam ettiriyor. Şu anda THY çalışanlarının % 98´i iş başında. Grev kanuni bir haktır. Bizim çalışanlarımızın şartlarında bir eksiklik varsa sözleşme imzalamak için masada her zaman hazırız ama gelinen son noktada inanılmaz isteklerle masaya geldiler. 305 olmazsa olmaz şartlarıydı. Şimdi ise sendika bu şartından vazgeçmiş görünüyor. Bunun karşılığında Türk Hava Yolları´nın elini kolunu bağlamaya, sıkıştırmaya dönük isteklerde bulundular."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)