BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivTesla yolda bıraktı----

Tesla yolda bıraktı

Tesla yolda bıraktı
29 Aralık 2022 - 15:40 www.finansgundem.com

Meteorolog Modestino, şiddetli bir kış fırtınasının ardından sıcaklıklar eksiye düşünce Tesla aracının kapısını açamadı.

Kanada ve ABD'deki şiddetli kış fırtınası Tesla model araba sahiplerine zor anlar yaşattı. Kanadalı bir meteorolog olan Rachel Modestino, geçen hafta insanların ölümüne sebep olan fırtınanın ardından sıcaklıklar eksiye düşünce Tesla aracının kapısını açamadı.

Modestino’nun aracının kısmen buzla kaplıyken kapıyı açmak için verdiği çabayı gösteren video, 10 milyondan fazla kez görüntülendi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Modestino, Tesla CEO’su Elon Musk’ı etiketleyerek “Bahse girerim Tesla’yı tasarlarken buzlanmayı düşünmediniz” diye yazdı.

Modestino’nun paylaşımına Twitter kullanıcılarından çeşitli tepkiler gelirken kimileri de telefonundaki bir uygulamayla arabasını nasıl açacağına dair tavsiyelerde bulundu.

Kimi sosyal medya kullanıcıları da Modestino’yu bir araba için yaklaşık 50.000 dolar ödediği halde arabayı koyacak bir garajı olmadığı için eleştiri yağmuruna tuttular.

Bunun üzerine tekrar paylaşım yapan Modestino, Musk’ı eleştirmek yerine sadece yaşadığı ikilemi göstermek istediğini belirtti. “Sadece fiyatına göre aptalca bir kusur olduğunu düşündüğüm için tweet attım.” diyen meteorolog, “Öğrendim: kilidi açma özelliği, daha uzun süre buz çözme, bebek ve araba kılıflarına daha az nazik davranma. Yardımınız için teşekkür ederim, Mutlu Noeller.” diye yazdı.

Musk'tan çalışanlarına mektup: Tesla dünyanın en değerli şirketi olacak

 

Tesla'da işten çıkarmalar başlıyor

 

Musk görevi bırakıyor mu? İşte Tesla'nın başına geçecek isim...

 

Tesla teslimatında rekor

 

Tesla pazar payını kaybediyor

 

Tesla'da fiyat makası açılıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)