BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiTelegram 2021'de paralı olacak----

Telegram 2021'de paralı olacak

Telegram 2021'de paralı olacak
23 Aralık 2020 - 15:35 www.finansgundem.com

Mesajlaşma uygulaması Telegram, 2021 yılında ücretli hizmetlerini başlatacak

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Şifrelenmiş mesajlaşlaşma uygulaması Telegram, Rusya doğumlu kurucusu Pavel Durov’un 23 Aralık tarihinde yaptığı açıklamaya göre, 2021 yılında ücretli hizmetlerini başlatacak. Büyüme gösteren şirketin “yılda en azından birkaç yüz milyon dolara ihtiyaç duyduğu” söylendi.

Durov açıklamasında, “Telegram gelecek yıldan itibaren gelir elde etmeye başlayacak” dedi. Açıklamasının devamında, “sayısız yeni özellik başlatacağız ve milyarlarca yeni kullanıcı çekeceğiz” ifadesini kullandı. 36 yaşındaki Durov şirketi satmayı planlamadığını ve bu nedenle fon sağlamak için başka yollar aradığını söyledi.

Telegram birçok ülkede popüler olan bir sosyal medya uygulaması. Uygulama özellikle eski Sovyetler Birliği ülkelerinde ve İran’da yaygın olarak tercih ediliyor ve kişisel iletişim amacıyla kullanıldığı gibi, bilgi ve haber paylaşımı amacıyla da kullanımı öne çıkıyor.

Channel News Asia’nın haberine göre uygulama Durov ve erkek kardeşi Nikolai tarafından 2013 yılında kuruldu ve o tarihten bu yana 500 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. 

Durov, “Telegram’ın kuruluşundan beri, şirketin giderlerini kişisel birikimlerimden karşıladım” dedi.

Açıklamasının devamında, “ancak mevcut büyüme seviyesinde, Telegram milyarlarca kullanıcıya ulaşmanın eşiğinde ve buna uygun bir fona ihtiyacı var” ifadesini kullandı. Durov, ücretsiz olan özelliklerin, ücretlendirilmeyeceğini söyledi.

İtalyan bankalarında dijital euro rallisi

 

ATM’lerde kripto para devri başlıyor

 

Korona virüs aşısı iki gelişen ülkenin kaderini değiştirecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)