BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTedavisi için banka soyan Türk!----

Tedavisi için banka soyan Türk!

Tedavisi için banka soyan Türk!
10 Şubat 2014 - 08:41 www.finansgundem.com

Almanya’da yaşayan bir Türk, uyuşturucuyu bırakmak için banka soyup hapse girmeye karar verdi

Almanya’da bir Türk’ün uyuşturucuyu bırakabilmek için banka soymaya kalkışması ülke gündemine oturdu. Frankfurt’ta yaşayan ve ismi açıklanmayan 44 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Türk bağımlılıktan kurtulmak için banka soyup hapse girmeye karar verdi.

‘Bu bir Banka soygunudur’

Konstablerwache adlı semtte meydana gelen olayda banka şubesine giden Türk, “Bu bir banka soygunudur. 1000 euro verin” yazılı bir kağıdı vezneye bıraktı. Veznede görev yapan 23 yaşındaki genç kadın ise kağıdı görünce görevliden polis alarm düğmesine basmasını istedi.

Sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, paniğe kapılmayan genç kadın uyuşturucu bağımlısı adamı bankadaki bir sandalyeye oturttu. Daha sonra adama bir fincan kahve ikram eden genç kadın hikayesini dinledi.

Serbest bırakıldı

Uyuşturucu bağımlısı Türk, bağımlılıktan kurtulabilmek için tedavi olmak istediğini, bunun için de en uygun yerin hapishane olduğunu söyledi. Bu nedenle soygun girişiminde bulunduğunu anlatan adamın hareketinden diğer müşteriler haberdar bile olmadı. Kısa süre sonra olay yerine gelen polisler, üzerinde herhangi bir suç aleti bulunmayan ve sabıkası da olmayan adamı serbest bıraktı. Yetkililer adamın tedavisi için resmi kurumların harekete geçirildiğini açıkladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)