BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den çiftçilere özel faiz indirimi----

TEB'den çiftçilere özel faiz indirimi

TEB'den çiftçilere özel faiz indirimi
07 Mayıs 2014 - 13:59 www.finansgundem.com

TEB, yeni ürün ve kampanyalarıyla tarım üreticilerinin yanında olmaya devam ediyor

Çiftçilere, tarımsal faaliyet gösteren işletmelere ve tesislere özel ürün ve hizmet geliştiren Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni ürün ve kampanyalarıyla tarım üreticilerinin yanında olmaya devam ediyor. TEB, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak, Mayıs ayı boyunca tarım kredisi kullanan çiftçilere kredi türüne göre %50’ye varan faiz indirimleri sunuyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB), artık geleneksel hale gelen ve bu yıl da Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak düzenlediği kredi kampanyası kapsamında, 1-31 Mayıs tarihleri arasında tarım kredisi kullanan çiftçilere kredi türüne göre %50’ye varan faiz indirimleri sunuyor. Çiftçiye finansman ihtiyacının en yoğun olduğu bu dönemde çok uygun şartlarda kredi imkânı sunan TEB, söz konusu fırsattan faydalanmak isteyen çiftçileri şubelerine bekliyor. TEB, Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenleyerek bu günü çiftçilerle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. TEB, Türkiye genelinde tarım bankacılığı hizmeti verdiği şubelerde düzenleyeceği kutlamalarda çiftçileri ağırlarken, ziraat odaları, üretici birlikleri gibi tarımsal kurumlara da ziyaretlerde bulunacak.

TEB TARIM BANKACILIĞI ÜRETİCİNİN YANINDA
 
TEB Tarım Bankacılığı olarak konusunda uzman 150 tarım portföyünün yanı sıra bölgelerde ve genel müdürlükte 30’u aşkın çalışanla hizmet verdiklerini belirten TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, çiftçilerin yanında yer alarak her geçen gün büyümeyi sürdürdüklerini söyledi ve şöyle devam etti: “Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak her yıl düzenlediğimiz ve artık gelenekselleştirdiğimiz çiftçilerimize yönelik kredi kampanyasını bu yıl da devreye aldık. Mayıs ayı boyunca sürecek Faiz indirimli kredi kampanyamızla çiftçilerimize kolaylık sağlamayı amaçlıyoruz. Her zaman olduğu gibi çiftçilerimizin yanında yer almaktan ve onlarla birlikte büyümekten büyük memnuniyet duyuyoruz”.
 
 
 
Konusunda uzman çalışanlarıyla tarıma özel organizasyonel yapılanması olan birkaç bankadan biri olduklarının altını çizen Boz, “TEB Tarım Bankacılığı olarak, tarım alanındaki bilgi birikimi ve deneyimimizle çiftçilerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak adına zengin bir ürün gamı sunuyoruz. Yaygın şube ağımız ve tarım konusunda donanımlı saha kadrolarımızla tarım üreticilerimize her türlü finansman ihtiyaçlarına özel kredi ürünleri sunuyoruz” diye konuştu.
 
FİNANSAL OLMAYAN HİZMETLERİMİZLE DE TARIM ÜRETİCİLERİNE DESTEK VERİYORUZ
 
Tarım sektörünün gelişmesi, sürdürülebilir bir büyüme trendinin yakalanması ve çiftçilerin uluslararası piyasalarda rekabet gücü kazanabilmesi için tarım üreticilerine uygun şartlarda finansman desteği sağladıklarını belirten Boz, finansal olmayan danışmanlık hizmetleriyle de çiftçilerin hayatını kolaylaştırdıklarını dile getirdi ve “TEB KOBİ Akademi Tarım Buluşmaları adı altında düzenlediğimiz organizasyonlarla, çiftçilerimize tarım sektörünün geleceği hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor, sektörün sorunlarını tartışıyor ve çözüm üretme amacıyla fikir alışverişinde bulunuyoruz. ‘Çaylar TEB’den’ adını verdiğimiz etkinliklerle köylerde üreticinin ayağına giderek onlarla bir araya geliyor, beklentilerini ve ihtiyaçlarını dinliyoruz. Bölgesel olarak belirlediğimiz stratejiler ile kooperatifler, ziraat odaları, üretici birlikleri gibi tarımsal kurumlar ile iş birlikleri yapıyor, onlardan gelen destek ve geri bildirimler doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Bu sayede, çiftçimizin beklentilerine kolaylıkla cevap verebiliyor; finansal destek sunmanın yanı sıra ‘danışman banka’ anlayışımızla da çiftçilerimize ücretsiz olarak bilgi ve danışmanlık hizmeti vererek onları katma değeri daha yüksek ve daha verimli üretime yönlendiriyoruz” diye konuştu. Tarım bankacılığına yönelik stratejik hedefleri doğrultusunda, 2014 yılı ile birlikte tarım bankacılığına yönelik “Tohum Şubeleri” açmaya başladıklarını belirten Boz, ilkini Manisa Sarıgöl’de açtığıkları Tohum Şubeleri’ni yaygınlaştırmayı ve bu sayede daha fazla üreticiye ulaşmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

ÇİFTÇİLERE ÖZEL “TEB HARMAN KART”
 
Çiftçilerin ihtiyaçlarını belirleyerek sunduğu ürünlerle fark yaratan TEB, temel girdilerin temininde çok önemli bir rol oynayan ve avantajlı ödeme şartları sağlayan TEB Harman Kart sayesinde çiftçilere büyük kolaylık sağlıyor. TEB Harman Kart ile mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarını kolayca temin edebilen çiftçiler; alışverişleri ve nakit çekim işlemleri sonrasında geri ödemelerini hasat vadelerine uygun olarak yapabiliyor. Ayrıca, anlaşmalı üye işyerlerinden yaptıkları alışverişlerde faizsiz dönem avantajlarından faydalanabiliyorlar. Köy köy gezip çiftçilere Harman Karman kart dağıtması ve özelliklerini anlatması için “Kartallar” ekibini kuran TEB, bu sayede Harman Kart’ı çiftçilerin ayağına kadar ulaştırmayı hedefliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)