BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTBMM olağanüstü toplanıyor----

TBMM olağanüstü toplanıyor

TBMM olağanüstü toplanıyor
19 Temmuz 2023 - 19:41 www.finansgundem.com

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'i 25 Temmuz'da olağanüstü toplantıya çağırdı. CHP Grup Başkanı Özgür Özel önceki gün yaptığı açıklamada, Meclis'in olağanüstü toplanmasını istemişti

CHP'nin son yapılan zamlar ve ekonomideki gelişmeleri ele almak için TBMM'nin olağanüstü toplanma çağrısını yapmasının ardından Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'tan açıklama geldi. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Meclis'i 25 Temmuz Salı günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.

CHP DİLEKÇE VERMİŞTİ

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, önceki gün Meclis'in toplanmasına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Son yapılan zamları ve ekonomideki kötü gidişatı görüşmek üzere CHP ve muhalefet partileri ile birlikte Meclis'i 25 Temmuz Salı günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırmak üzere dilekçemizi TBMM Başkanlığı'na sunuyoruz."

4 PARTİNİN VEKİLLERİ İMZA ATMIŞTI

Öte yandan çağrıyla ilgili başvuruya CHP ile birlikte Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti milletvekillerinin imzası da yer almıştı.

EN AZ 200 MİLLETVEKİLİ GEREKİYOR

Muhalefetin Genel Kurul'u çalıştırabilmesi için en az 200 milletvekiliyle Meclis'te bulunması gerekecek. CHP olağanüstü toplantıda önerge vererek Meclis'in kapanmadan çalışmasını da isteyecek. 15 Temmuz'da çalışmalarını tamamlayan TBMM, 1 Ekim'e kadar tatile girmişti.

CHP zamları görüşmek için Meclis'i toplantıya çağırdı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Galip Demirci20 Temmuz 2023 12:53

    Memur emeklilerinin seyyanen zam talebini de bir zahmet kanunlaştırın. Neden bizi çalışanlardan ayrı tuttunuz. Biz de bu devlet ve ülke için çalıştık.