BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTaylor Hawkins'den acı haber----

Taylor Hawkins'den acı haber

Taylor Hawkins'den acı haber
26 Mart 2022 - 18:27 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü rock grubu "Foo Fighters"ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawkins, yaşamını yitirdi. Hawkins'in Kolombiya'da kaldığı otel odasında cansız bir halde bulunduğu açıklandı


Müzik dünyasından acı bir haber geldi. Ünlü rock grubu "Foo Fighters"ta davulcu ve vokalist olarak yer alan 50 yaşındaki Taylor Hawkins'in hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bir zamanlar Kurt Cobain ile birlikte "Nirvana" grubunda da çalan Hawkins'in turne sırasındaki zamansız ölümü ailesi kadar hayranlarını da yasa boğdu.

Acı haber, "Foo Fighters" grubunun resmi Twitter hesabından da doğrulandı. Yapılan açıklamada Hawkins'in Kolombiya'da kaldığı otel odasında, grubuyla birlikte sahneye çıkmadan saatler önce cansız bir halde bulunduğu belirtildi.

Gönderide, "Taylor Hawkins'in müzikal ruhu ve bulaşıcı gülümsemesi sonsuza kadar bizimle kalacak." ifadeleri yer aldı. Hawkins ailesinin bu acı gününde özel yaşamlarına saygı beklediğinin de altı çizildi.

İKİNCİ KEZ AYNI ACI

"Foo Fighters", "Nirvana" grubunda da çalan Dave Grohl tarafından kurulmuştu. Daha önce grup arkadaşı Kurt Cobain'in 27 yaşında ölümüyle sarsılan Grohl, bir kez daha aynı acıyı yaşadı.

Ukrayna'da bir gazeteci daha hayatını kaybetti

 

Usta oyuncu hayatını kaybetti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)