BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTaşkesenlioğlu Halkbank'ın hedeflerini açıkladı----

Taşkesenlioğlu Halkbank'ın hedeflerini açıkladı

Taşkesenlioğlu Halkbank'ın hedeflerini açıkladı
18 Ocak 2016 - 11:21 www.finansgundem.com

Halkbank CEO'su Ali Fuat Taşkesenlioğlu bankacılık sektöründe maliyetleri artıran düzenlemeler yapılmaması gerektiğini aktardı

Halkbank CEO'su Ali Fuat Taşkesenlioğlu yaptığı açıklamada bankacılık sektöründe maliyetleri artıran düzenlemeler yapılmaması gerektiğini aktarırken, bankanın aktiflerde ve kredilerde 2016 yılında yüzde 16'lık bir büyüme hedeflediğini aktardı.

Taşkesenlioğlu uluslararası rekabet seviyesine gelinmesini için bankacılıkta maliyetleri artırıcı düzenlemelerden kaçınılması gerektiğini belirtti. 2016'da bölgesel istikrarın oluşmasının Türkiye ekonomisinin büyüme motorunu ateşleyecek bir gelişme olduğunu söyleyen Taşkesenlioğlu, gelecekte Balkanları fırsatları değerlendirme ve güçlü bir bölge bankası olma hedefiyle yeni adımlar atacaklarını ifade etti.

Mevduat büyümesinin 2016'da yüzde 17 seviyesinde gerçekleşmesini umduklarını aktaran Taşkesenlioğlu, 2016'da hem aktiflerde hem de kredilerde yüzde 16’lık bir büyüme hedeflediklerini sözlerine ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)