BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSuriyeliler düğünü bastı! ----

Suriyeliler düğünü bastı!

Suriyeliler düğünü bastı!
15 Eylül 2013 - 20:24 www.finansgundem.com

Şanlıurfa'daki sopalı, bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı, 10 kişi gözaltında...

Şanlıurfa'da, sokak arasında düğün yapan vatandaşlar ile balkondan aşağıya çöp atan Suriyeli aile arasında tartışma çıktı. Düğüne katılanlar Suriyeli'ye tepki gösterirken, adı bilinmeyen Suriye uyruklu kişi, iddiaya göre yakınlarını aradı. Düğünün bulunduğu sokağa gelen yaklaşık 50 Suriyeli, düğüne katılanlara taş, sopa ve bıçakla saldırmaya başladı. Kavga sırasında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 8 kişi yaralandı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar ise, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, çevrede güvenlik önlemi alarak kavga edenlere müdahale etti. Polisler tarafından güçlükle sonlandırılan kavgaya karıştığı iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.
SURİYELİLER'DEN ŞİKAYET
Mahalle sakinleri ise, Suriyelilerin gelişi ile hırsızlık ve kavga olaylarının arttığını öne sürerek, "Suriyeliler bir tek bizi dövmemişler. Ancak bugün ellerine aldıkları sopalarla düğün basıp vatandaşlarımızı dövdüler. Artık bunlara dur demenin zamanı geldi. Devlet bu soruna biran önce çözüm bulmasını gerekiyor. Aksi takdirde çok kötü olaylar yaşanacaktır" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)