BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaSPK 3 şirketin sermaye artırımı başvurusunu onayladı----

SPK 3 şirketin sermaye artırımı başvurusunu onayladı

SPK 3 şirketin sermaye artırımı başvurusunu onayladı
14 Mart 2024 - 23:29 www.finansgundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu haftalık bülteni yayımlandı. Bültende 3 şirketin sermaye artırımı başvurusunun onaylandığı duyuruldu

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), bir şirketin 3 milyar lira tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu ve bir şirketin de 198 milyon 628 bin lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı. Kurul bir şirketin de tahsisli sermaye artırımına onay verdi.

SPK bültenine göre Kurul, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'nın 3 milyar lira, tutarındaki bedelli sermaye artırımı başvurusunu, Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret'in 198 milyon 628 bin lira tutarındaki bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu, Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaretin 200 milyon euro tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu onayladı.

Kurul ayrıca, Dap Gayrimenkul Geliştirme'nin toplam satış hasılatı tutarı 1 milyar 29 milyon liraya karşılık gelecek şekilde tahsisli sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

PARA CEZASI VE SUÇ DUYURUSU KARARLARI

Dap Gayrimenkul Geliştirme pay piyasasında gerçekleştirdikleri işlemlere ilişkin yapılan inceleme sonucunda 2 kişiye toplam 311 bin 134 lira idari para cezası, Pınar Süt Mamülleri Sanayi'ye 155 bin 567 lira, Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret'e 311 bin 134 lira idari para cezası uygulanmasına karar veren SPK, 7 internet sitesinin içerik sağlayıcıları ve 11 gerçek kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Adına kayıtlı telefon hattını kullandırarak izinsiz sermaye piyasası faaliyeti bulunması sebebiyle 8 telefon hattının sahipleri hakkında suç duyusunda bulunulmasını kararlaştıran Kurul, Türkiye’de yerleşik kişilere yönelik internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 51 internet sitesine erişimin engellenmesi için gerekli hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.

ECB yetkililerinden faiz indirim mesajları

 

JPMorgan Chase'e 348,2 milyon dolar ceza verildi

 

Ünlü turizm şirketi için iflas kararı

 

Goldman Sachs kadın bankacıların önünü tıkıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)