BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞoygu yeni sözleşmeli askerleri denetledi----

Şoygu yeni sözleşmeli askerleri denetledi

Şoygu yeni sözleşmeli askerleri denetledi
08 Temmuz 2023 - 15:23 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Güney Askeri Bölgesi’ndeki Rusya Silahlı Kuvvetler’e askeri operasyon için sözleşmeli asker olarak başvuran birliklerin denetimini gerçekleştirdi

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Güney Askeri Bölge’de yer alan eğitim alanlarında Silahlı Kuvvetler bünyesindeki yeni sözleşmeli askerlerin eğitimini denetledi.

Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Şoygu’nun modern T-90 Proriv tanklarına sahip zırhlı birliklerin eğitimlerini kontrol ettiği vurgulanırken, “Silahlı Kuvvetler envanterinde bulunan modern tankların mürettebatının eğitimi, savaş eğitiminin tüm unsurlarını içerisinde bulunduran etkileşimli simülatörler üzerinde de gerçekleştirilmektedir” denildi.

Bakanlık, Güney Askeri Bölge’de konuşlanan eğitim alanlarında taktiksel eğitimle birlikte, ilk yardım, yangın, askeri ve özel teçhizat kullanımı ile muhabere konularında uygulamalı derslerin düzenlendiğini belirtirken, eğitimin 38 gün sürdüğünü ekledi.

Rusya Silahlı Kuvvetler’e askeri operasyon için sözleşmeli asker olarak başvuran birliklerin Güney Askeri Bölgesi’nde eğitim gördüğü hatırlatıldı.

Güney Askeri Bölge komutanlığının Şoygu’ya tüm eğitimlerin askeri operasyona katılan subayların rehberliğinde yürütüldüğünü bildirdiği, artık motorlu tüfek, tank ve topçu birliklerinin eğitim sahasında aynı anda eğitilebildiği aktarıldı.

Bakanlık, Şoygu’nun sözleşmeli askerlerin şehri içi çatışma da dahil olmak üzere çeşitli koşullarda muharebe operasyonlarında eğitimini bizzat kontrol ettiğini bildirirken, açıklamasında, “Tüm eğitim süreçleri yeni teknoloji ve modern ekipmanlarla yapılmakta olup, eğitimde yer alan birliklerin çeşitli silah türlerini kullanabilme, yangına karşı korunma ve aynı zamanda Ukrayna’ya gönderilen Batı silahlarını inceleme ve karşı koyma becerileri üzerinde çalışmaktadır” ifadelerine yer verdi. (Gazetemru)

Şoygu, Rus askerlerini cephede denetledi

Rusya Kuzey Filosu'nu hazırlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)