BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Kuzey Filosu'nu hazırlıyor----

Rusya Kuzey Filosu'nu hazırlıyor

Rusya Kuzey Filosu'nu hazırlıyor
13 Nisan 2021 - 14:50 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, denetim faaliyetleri yürütmek üzere Rusya Kuzey Filosu'nun üs noktasına gitti.

6 Nisan'da ülkedeki tüm askeri bölgelerde savaşa hazırlık durumunun tespiti için denetimlere başlandığını duyuran Şoygu, bugün Kuzey Filosu'nun üs noktasına gitti.

Üste denetim faaliyetleri yürüten Şoygu, Borey A ve Borey B sınıfı nükleer denizaltıların altyapısını da inceledi.

Filonun komuta kademesiyle bir görüşme yapan Şoygu, sosyal altyapının geliştirilmesiyle ilgili konularda Rus komutanların fikirlerini aldı.

Şoygu'nun Rusya Donanması'nın komuta kademesi, Rusya Savunma Bakanlığı'na bağlı merkezi askeri idare organlarının temsilcileri, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Savunma Sanayii Kompleksi'nin temsilcileriyle bir toplantı yapması bekleniyor. Toplantıda Rusya'nın tek uçak gemisi Amiral Kuznetsov'un modernizasyonuyla ilgili devlet savunma siparişinin yerine getirilmesinin görüşülmesi planlanıyor.

6 Nisan'da Rusya Ulusal Savunma İdare Merkezi toplantısında konuşan Sergey Şoygu, "Rusya Silahlı Kuvvetleri'nin hazırlık planına uygun olarak askeri idare organlarında, bölgelerde ve birliklerde denetimlere başlandı. Askerler, taktik, özel ve iki taraflı tatbikatlar yapmak üzere poligonlarda çalışmalara başladı" ifadelerini kullanmıştı.

Rusya Savunma Bakanlığı da, denetimler kapsamında nisan ayı boyunca 812'si iki taraflı, 101'i poligonda ve 520'si askeri eğitim tesislerinde olmak üzere toplam 4 bin 48 tatbikat yapılacağını duyurmuştu.

Rusya'ya son uyarı! Savaşa ramak kaldı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU13 Nisan 2021 16:02

    Tuva'lı  Babası ülkemiz içinde o kadar TÜRK  olanlar vardi, düşmanlarımızdan daha düşman, giderler teröristleri desteklrler ve onlar ile dahi gözlerini kırpmadan işbirliği yaparlar.yani vatanını bölmek, yıkmak, parçalamak için gaflet ve hiyanet içinde hareket ederler.Önemli olan ulu önder ATATÜRK ün değerlerine bağlı babası TÜRK insanlar lazım bizlere.

  • Tuva'lı13 Nisan 2021 15:15

    Arasıra merak ederim Sergey Şoygu Türkiye ile ilgili kararlarda ne düşünür, babası Türk olduğu için..