BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı!----

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı!

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay gözaltına alındı!
15 Aralık 2023 - 16:40 www.finansgundem.com

Sosyal medya dünyasının tanınmış isimlerinden Ece Ronay, eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerine yönelik kurşunlama iddiasıyla ilgili olarak gözaltına alındı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik'teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti.

Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay'ın da evine baskın düzenlendi. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay'la birlikte yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

Bu arada Ece Ronay ve beraberindeki 5 kişinin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Yönetmek veya Üye Olmak', 'Tehdit', 'Kasten Yaralama', '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet', 'Mala Zarar Verme', 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi.

39 organize suç yapısı çökertildi: 257 gözaltı

 

İtalya'da sosyal medya fenomenine yüklü miktarda para cezası

 

Mevlüt Erdinç'in paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu!

 

Sosyal medya fenomenlerine kötü haber

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)