BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞok 'Prigojin' iddiası: Ya suikast ya darbe!----

Şok 'Prigojin' iddiası: Ya suikast ya darbe!

Şok 'Prigojin' iddiası: Ya suikast ya darbe!
14 Ağustos 2023 - 11:09 www.finansgundem.com

Rusya Araştırmacısı gazeteci Christo Grozev, son zamanlarda oldukça dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi. Grozev'e göre Yevgeni Prigojin, yakın bir gelecekte ya suikast sonucu öldürülecek ya da yeni bir darbe girişiminde bulunacak.


Wagner'in darbe girişimini önceden tahmin etmişti, bu defa Yevgeni Prigojin'in altı ay içinde ya öldürüleceğini ya da yeni bir darbeye daha liderlik edeceğini söyledi. Gazeteci Christo Grozev’in iddiası yankı buldu.

Araştırmacı Gazetecilik Grubu Bellingcat'in baş Rusya Araştırmacısı Gazeteci Christo Grozev, Financial Times'a konuştu.

Gazeteye ocak ayında Prigojin’in altı ay içinde Vladimir Putin’e sırtını döneceğini söylediğini ve sürecin onu yanıltmadığını dile getirdi.

Gazeteye yaptığı açıklamada bu sefer başka bir iddiayı ortaya attı ve "Putin televizyona çıktı ve Prigojin'e ‘hain’ dedi. Herkes hainlere ne yaptıklarını biliyor ve Putin bunu yapmadı. Onun öldüğünü görmek istiyor. Bunu henüz yapamaz. Ancak altı ay içinde Prigojin ya ölmüş olacak ya da ikinci bir darbe olacak. Ben bu ikisi arasında kararsızım"

ABD merkezli düşünce kuruluşu ISW’nin Wagner'e bağlı kaynaklara dayandırdığı haberine göre, yüzlerce Wagner askerinin Rusya’ya dönmek üzere Belarus'tan ayrıldığına ve ağustos sonunda harekete geçmeye hazır olduklarına dair söylentiler var.

Rusya yaptırımların etkisinden kurtuluyor

 

Rusya'nın petrol gelirleri sekiz ayın en yüksek seviyesinde

 

Rusya Herson'u bombaladı, biri bebek 7 sivil öldü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)