BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞok! Dizi setini bastılar----

Şok! Dizi setini bastılar

Şok! Dizi setini bastılar
19 Haziran 2015 - 10:16 www.finansgundem.com

Sevilen dizi O Hayat Benim'in oyuncularından Ceren Moray, Twitter sayfasında oruç tutmadıkları için sette saldırıya uğradıklarını açıkladı.

Pastel Film yapımcılığında ekrana gelen başrollerini Ezgi Asaroğlu, Keremcem, Ahu Sungur, Gülsen Tuncer, Oya Başar ve Sinan Albayrak'ın paylaştığı O Hayat Benim dizisinin setini oruç tutmuyor diye bastılar. 

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ceren Moray yaşananları Twitter üzerinden anlattı. Moray, "Oruç tutmuyor diye anneli küfür,ölüm tehdidi,fiziksel şiddet;bugün set bastı evet ve evet 10kg mermerin insanların kafasına atılışını gördük. Mesele nefretin hangi sette,hangi dükkanda, hangi semtte olduğu değil.Mesele, nefretin geldiği nokta; kendine benzemeyenin ölmesini dilemek." dedi. Moray, yaşanan olumsuzluklara rağmen set çalışanlarının fiziksel sağlığının yerinde olduğunu söyledi.  Moray'ın tweeti dizinin başrol oyuncularından Ezgi Asaroğlu'nun Twitter hesabı üzerinden de paylaşıldı. Dizinin yönetmeni Hamdi Alkan ve diğer oyunculardan ise henüz bir açıklama gelmedi.  



 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)