BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder içini Albayrak ve Dürüst'e döktü----

Sneijder içini Albayrak ve Dürüst'e döktü

Sneijder içini Albayrak ve Dürüst'e döktü
12 Kasım 2014 - 03:49 www.finansgundem.com

Eski yönetim için "Bana verilen sözler yerine getirilmedi" diyen Hollandalı yıldız iddialı: Artık tek hedefim takımı şampiyon yapıp 4. yıldızı takmak

Florya'da 10 numara zirve… Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst ile bir araya gelip içini döktü. Ali Naci Küçük'ün Hürriyet'teki haberine göre Albayrak ile Dürüst, Karabük deplasmanı öncesinde G.Saray’ın son haftalarda en çok tartışılan futbolcusu olan ve Kasımpaşa maçında yedek kalması üzerine, ‘Ocakta ayrılacağı’ dahi öne sürülen Sneijder ile özel bir görüşme yaptı. 

Dünyaca ünlü yıldız, “Tek amacım Galatasaray’ı şampiyon yapmak” dedi ve kulüpte yaşadığı sıkıntılı süreci iki isme anlattı. G.Saray’ın eski başkanı Ünal Aysal ve yönetiminin kendisine birçok söz verip, yerine getirmediğinden dert yanan Sneijder, “Sözleşmemin uzatılması konusunda kesin ifadeler kullanılıp, sözler verildi. Fakat, bunlar yerine getirilmedi” açıklamasını yaptı.

‘HEDEFİM DÖRDÜNCÜ YILDIZ’

Wesley Sneijder, “Bazı ödemeler ve taahhütler adına aracı oldum. Ancak daha sonra kimse telefonlarıma çıkmadı. Muhatap bulamadım” ifadelerini kullandı. Hollandalı, önceki yönetimin UEFA’ya iletmek için istediği, ‘Alacağım yoktur’ evrakını rötarlı imzalaması ile ilgili ise, “Paraya ihtiyacım yok ki. Oradaki tepkim bana verilen sözlerin tutulması isteği ve buna verdiğim tepkiyi göstermek adına idi” şeklinde konuştu.
Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün, Sneijder ile yaptığı toplantıda yeni kontrat adına herhangi bir görüşme yapılmazken bu konuya da kısaca değinen yine Hollandalı oldu. Sneijder, “İstanbul’da, burada mutluyum. Benim tek amacım Galatasaray’ı şampiyon yapmak. Hedefim Galatasaray’a 4. yıldızı taktırmak. 1.5 yıl daha kontratım var ve elimden geleni yapacağım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Top yönetimde

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile görüşen Sneijder, yeni sözleşme konusunda herhangi bir talepte bulunmayıp, kararı bir anlamda yeni yönetime bırakmış oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)