BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSkandal: İnternetten 8 dolara diploma aldı 30 hastayı tedavi etti!----

Skandal: İnternetten 8 dolara diploma aldı 30 hastayı tedavi etti!

Skandal: İnternetten 8 dolara diploma aldı 30 hastayı tedavi etti!
11 Mart 2024 - 09:33 www.finansgundem.com

27 yaşındaki Mirian Santana, internet üzerinden 8 dolara satın aldığı sahte bir diploma ile 30 hastayı tedavi ettiğini iddia etti. Ancak bu durum, sağlık uzmanları tarafından fark edildi. İşte olayın detayları...


Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde internette 8 dolara diploma satın aldığını öne süren 27 yaşındaki Mirian Santana, internetten elde ettiği sahte belgeyle 30 yetişkin ve çocuğu tedavi ettiğini söyledi.

8 dolara aldığı belge, diğer sağlık uzmanları tarafından tespit edildi. Uzmanlar, kendisinden şüphelenerek farklı isimdeki gerçek bir doktora ait olan sicil numarasını kontrol ettiler ve gerçek ortaya çıktı.

İlk iş gününde yakayı ele veren Santana'nın mesleğinin onaylanmadığını söyleyen polis, klinikteki işi, Belediye Binası ile ihale sürecine katılan bir dış kaynak şirketi aracılığıyla bulduğunu belirtti. Polise, ayda yaklaşık 802 dolar kazanan bir konuşma terapisti olduğunu söylediğini anlattı.

Santana, yasa dışı meslek icrası, ideolojik sahtecilik, sahte belge kullanma, hayati tehlike oluşturma ve zimmete para geçirmeye teşebbüs suçlarından tutuklandı. (TRT Haber)

Sahte denklik belgesiyle üniversite okuyanlara operasyon: 30 gözaltı

 

Photoshopla sahte izin raporuna 2 yıl hapis!

 

Sahte reçete soruşturmasında 18 tutuklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)