BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSimit Sarayı'ndan yılın transferi----

Simit Sarayı'ndan yılın transferi

Simit Sarayı'ndan yılın transferi
23 Mayıs 2013 - 13:25 www.finansgundem.com

Simit Sarayı, büyük bir sürprize imza atarak ünlü milli futbolcu Arda Turan ile anlaştı.

“Memleketin Simit Sarayı, şimdi büyüyen dünya markası” sloganını taşıyan, bugüne kadar birçok başarılı reklam kampanyasına imza atmış, Alametifarika Reklam Ajansı’nın kurucusu Serdar Erener’in önderliğindeki, kreatif direktörlüğünü Kenan Ünsal ve Emrah Karpuzcu’nun yaptığı Can Ülkay’ın yönetmenliğindeki reklam çekimleri, Levent Simit Sarayı ve Amsterdam Simit Sarayı mağazalarında gerçekleştirildi. Kampanyanın fotoğrafları ise bugüne kadar başarılı işlere imza atan Ozan Çakmak’ın objektifinden hoş karelerle hayat buldu. Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan ile birlikte rol aldığı çekimlerde, 100 kişilik bir ekip görev aldı. Sık sık Arda Turan’ın şakaları ile kesilen reklam filminin çekimlerini, ünlü futbolcunun nişanlısı Sinem Kobal’ın yanı sıra Arda Turan’ın babası, kardeşi, teyzeleri ve yakın arkadaşları kahkahalar ile izledi. Arda Turan ve annesinin rol aldığı Simit Sarayı’nın reklamları, 22 Mayıs 2013 tarihi itibariyle televizyon, radyo, internet, sosyal medya ve açıkhava uygulamalarıyla tüketicilerle buluşmaya başladı.
Arda Turan’ın Simit Sarayı’nın yüzü olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Abdullah Kavukcu, “11 yıldır Anadolu’nun geleneksel yiyeceği simide hak ettiği değeri vermek ve geleneksel tatlarımızı dünyaya taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyor ve dünya markası olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Yurtdışında ürünlerimize inanılmaz bir ilgi var. Örneğin Suudi Arabistan Simit Sarayı mağazamız, bütün mağazalarımız arasında birinci sırada, günlük 1.000 ziyaretçi sayısı olan Amsterdam mağazamızda Hollandalı müşterilerimizin oranı %98. Yabancıların markamıza ve ürünlerimize gösterdikleri ilgili nedeniyle yurtdışı mağaza açılışlarımızı hızlandırdık. 2016 yılında Türkiye’de 300 mağaza, yurtdışında 250 mağaza olmayı hedefliyoruz. İngiltere, Almanya, Orta Doğu başta olmak üzere bir çok pazarda Simit Sarayı markası olarak yer alacağız. 2013 yılının son çeyreğinde ise Amerika mağazamızı açmayı hedefliyoruz. Milli futbolcumuz Arda Turan’ın da dünyaya açıldığımız bu süreçte markamıza değer katacağına inanıyor, reklam kampanyamızın gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında büyük beğeni toplayacağına inanıyorum” dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)