BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞimdi ne olacak!----

Şimdi ne olacak!

Şimdi ne olacak!
22 Eylül 2013 - 23:33 www.finansgundem.com

Beşiktaş-Galatasaray derbisi tatil edildi... Peki şimdi ne olacak?

Olimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş-Galatasaray derbisi, 90+3'te çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Peki bundan sonra ne olacak? Federasyonun kararı ne olacak?.. HTSPOR'dan Atilla Türker olasılıkları yazdı...
1- Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu; hakem, gözlemci ve temsilci raporları doğrultusunda Galatasaray'ı 3-0 hükmen galip sayacak. Futbol Müsabaka Talimatı gereği Galatasaray'ın attığı 2 gol 3'e tamamlanacak, Beşiktaş'ın attığı gol ise geçersiz sayılacak.
2- Beşiktaş'a, Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı gereği en az 6 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verecek. Yani maçlarını büyük ihtimalle İstanbul dışındaki bir şehirde seyircisiz oynayacak.
3- Gördüğü kırmızı kart sonrası seyirciyi tahrik eden Galatasaraylı Felipe Melo'ya en az 3 maç ceza gelecek.
4- Hakem Fırat Aydınus tarafından sahadan atılan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'e de en az 20 gün hak mahrumiyeti cezası gelecek.
5- Çok kötü bir yönetim gösteren hakem Fırat Aydınus, Merkez Hakem Kurulu tarafından en az 5 hafta dinlendirilecek.
6- Sahaya girdiği tespit edilen tüm seyircilere 6222 sayılı yasa gereği 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verilecek. Maçın görüntüleri izlendikten sonra karşılaşmada görevli 4 Cumhuriyet Savcısı tarafından konuyla ilgili dosya hazırlanacak.
7- Statta meydana gelen tüm hasarlar yasa gereği Beşiktaş Kulübü tarafından ödenecek...
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bülent.23 Eylül 2013 00:28

    Evet arkadaş,adamın (Burak) eline çarpıyor ve resmen açık,hakem düdük çalmıyor ve gol oluyor..bunların bedeline bakınız!