BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcaklıklar artacak----

Sıcaklıklar artacak

Sıcaklıklar artacak
31 Mayıs 2013 - 12:30 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi.
Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Bingöl, Muş ve Bitlis ile Van'ın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.
Rüzgarın, genellikle güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batı kesimlerinde kuvvetlice (30–50 km/s) esmesi bekleniyor.
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30–50 km/s) esmesi bekleniyor. İstanbul 29 derece.
Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30–50 km/s) esmesi bekleniyor. İzmir 30 derece.
Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın Batı Akdeniz' de, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30–50 km/s) esmesi bekleniyor. Antalya 28 derece.
İç Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin batısında, güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30–50 km/s) esmesi bekleniyor. Ankara 31 derece.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Gümüşhane ve Bayburt ile Artvin, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Trabzon 24, Samsun 30 derece.
Doğu Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı Iğdır ve Van'ın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Erzurum 18 derece.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Diyarbakır 31 derece.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)