BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSıcak hava etkisini sürdürecek----

Sıcak hava etkisini sürdürecek

Sıcak hava etkisini sürdürecek
28 Haziran 2013 - 08:53 www.finansgundem.com

Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeybatısı ile zamanla batı bölgelerin iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur, Eskişehir, Manisa'nın kuzey ve doğusu, Antalya'nın Korkuteli ve Elmalı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredecek. Rüzgar ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege’de kuvvetlice esecek.
YÜKSEK SICAKLIK
Meteoroloji, Türkiye’nin güney, iç ve batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmesi nedeniyle yüksek sıcaklığın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.
BAZI İLLERDE HAVA DURUMU
İSTANBUL: Parçalı, kuzey ve doğusu yer yer çok bulutlu. (30)
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (36)
İZMİR: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu. (30)
ADANA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu. 33)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzeybatısı (Elmalı ve Korkuteli İlçeleri) kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)
SAMSUN: Az bulutlu ve açık. (28)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (28)
DİYARBAKIR: Açık. (39)
BÖLGELERDE HAVA DURUMU
MARMARA: Parçalı yer yer çok bulutlu, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli ile Manisa'nın kuzey ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Göller yöresinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeybatı kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu, batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı bulutlu olacak.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Açık
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)