BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞi Cinping: Kazanmak için ordu kapasitesinin güçlendirilmesi gerek----

Şi Cinping: Kazanmak için ordu kapasitesinin güçlendirilmesi gerek

Şi Cinping: Kazanmak için ordu kapasitesinin güçlendirilmesi gerek
07 Temmuz 2023 - 12:51 www.finansgundem.com

Şi Cinping, ÇHKO'nun Doğu Cephesi Komutanlığını denetlediği ziyarette "savaşmak ve kazanmak" için ordunun kapasitesinin güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, dün Nancing şehrindeki Doğu Cephesi Komutanlığı'nı ziyaretinin ardından Tayvan'ın da dahil olduğu bölgeden sorumlu Çin Halk Kurtuluş Ordusu'nun (ÇHKO) etkinliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cinping, dünyanın yeni bir "değişim ve kargaşa" dönemine girdiğini belirterek, ülkesinin güvenlik alanında istikrarsızlık ve belirsizlikle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Komutanlığın potansiyel tehlikelere karşı teyakkuzda olması gerektiğini vurgulayan Şi, savaş stratejileri planlamasının ve ortak komuta sistemlerinin geliştirilmesi gerektiği mesajını verdi.

Şi, "savaşmak ve kazanmak" için ordunun kapasitesinin güçlendirilmesi gerektiğine işaret ederek, ülkenin "bölgesel egemenlik" alanlarının yanı sıra deniz yetki alanlarındaki haklarının korunmasına yönelik çalışmalarından ötürü cephe komutanlığına övgüde bulundu.

Çin'de Şi Cinping bir kez daha devlet başkanı seçildi

 

Çin lideri Şi Cinping'den yeni yıl mesajı

 

Şi Cinping, Olaf Scholz ile görüştü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)