BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPiyasaŞekerbank’tan 'Nefes Aldıran Kredi'----

Şekerbank’tan 'Nefes Aldıran Kredi'

Şekerbank’tan 'Nefes Aldıran Kredi'
06 Eylül 2015 - 11:44 www.finansgundem.com

Şekerbank, yeni ürünü 'Nefes Aldıran Kredi"yle esnaf ve işletmelere olan desteğini artırmayı hedefliyor

Şekerbank, yeni ürünü "Nefes Aldıran Kredi" ile vergi ödemeleri gibi yasal yükümlülüklerin arttığı aylarda esnaf ve işletmelere, kredi taksidini atlama imkanı sunuyor.

Şekerbank'tan yapılan açıklamaya göre, üretimi destekleme misyonu doğrultusunda 62 yıldır esnaf ve işletmelerin yanında yer alan banka, yeni ürünü "Nefes Aldıran Kredi" ile vergi ödemeleri gibi yasal yükümlülüklerin arttığı aylarda firmaları taksit yükünden kurtarıyor.

Şekerbank, esnaf ve işletme müşterilerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirdiği krediyle sektörde bir ilk olarak, yasal ödemelerin yoğunlaştığı mart, haziran, eylül ve aralık aylarında kredi taksidini atlama imkanı tanıyor.

Banka, kredi ile esnaf ve işletmelerin finansman ihtiyaçlarını uygun faiz oranları ve 60 aya varan vadelerle karşılarken, bu kapsamdaki kredilere 30 Eylül 2015’e kadar başvuran müşterilere, bankacılık işlem ücretlerinde indirim sunuyor. A.A
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)