BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSeçimlerden sonra Fauci'yi kovacak!----

Seçimlerden sonra Fauci'yi kovacak!

Seçimlerden sonra Fauci'yi kovacak!
02 Kasım 2020 - 16:30 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump seçimlerden sonra Beyaz Saray yeni tip korona virüs (Kovid-19) ile mücadele ekibinde yer alan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci'yi kovabileceği mesajı verdi

Florida'da düzenlediği mitingde konuşan Trump, medyanın Kovid-19 salgınını ele alma şeklini eleştirirken, kalabalık, dünyaca tanınan bulaşıcı hastalıklar uzman ve Kovid-19’le mücadele eden ekipte yer alan Dr. Fauci'nin kovulması için slogan atmaya başladı.

Kalabalığın slogan atmasına bir süre dinleyen Trump, “Kimseye söylemeyin ama seçimden sonra biraz bekleyip bakarız" diyerek destekçilerine 'tavsiye' için teşekkür etti.

ABD Başkanı'nın aksine salgının ciddiyetiyle ilgili açıkça görüşünü dile getiren Fauci, en son yaptığı açıklamada, Beyaz Saray'ın koronavirüse verdiği yanıtı ve Trump'ın 'salgının sonuna gelindiği' yorumlarını eleştirmişti.

ABD medyası, Trump'ın yarın düzenlenecek seçimleri kazanması durumunda, kabineden birkaç kişiyi çıkaracağını bildirmişti.

ABD’de salgının başından beri 9.28 milyon vaka tespit edildi, 231 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

ABD seçimlerinin sonucu FED’in kaderini belirleyecek

Trump borçlarını ödemek için her şeyi satıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)