BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSamsung satışları Apple'ı vatanında geçti----

Samsung satışları Apple'ı vatanında geçti

Samsung satışları Apple'ı vatanında geçti
07 Haziran 2013 - 10:55 www.finansgundem.com

Samsung Galaxy S4 ile tüm dünyada yakaladığı satış başarısını, en büyük rakibi Apple’ın vatanı Amerika’da da tekrarlayarak rakibini geçti.

Samsung yeni çıkardığı akıllı telefonu Galaxy S4 ile tüm dünyada yakaladığı satış başarısı sayesinde, en büyük rakibi Apple’ı vatanı Amerika’da geçerek birinciliğe yükseldi.
Satışa sunulduğu 60 ülkede de yüksek satış rakamlarına ulaşmayı başaran Galaxy S 4, en kısa sürede en hızlı satışı gerçekleştiren Android telefon oldu. ABD'de Samsung bugüne kadar sürekli ikinci durumdayken, Galaxy S4 sayesinde akıllı telefon satış adetleri, iPhone 5 piyasaya çıktığından beri ilk defa Apple'ı geçti.
Business Insider'da yer alan habere göre, 'Cannacord Genuity' analisti Michael Walkley'in raporuna göre, ABD'de Mayıs ayında Samsung, Apple'dan daha fazla akıllı telefon sdatışı gerçekleştirdi. Böylece ABD pazarında Samsung, iPhone 5'in çıkış tarihi 2012 Eylül'den beri ilk defa Apple'ı geçmiş oldu. Walkey 'ABD'de satışlarda birinci sırada Samsung'un yeni ürünü Galaxy S4 bulunurken, ikinci sırada Apple'ın iPhone5 yer alıyor" dedi. Samsung'un diğer ürünleri S3 ve Note 2 satışlarının da eklenmesi ile, ABD'nin akıllı telefon pazarında liderliği Samsung ele geçirmiş bulunuyor.
Bir diğer dijital analiz sitesi "comScore" ise bu yılın Nisan ayı sonuna kadar baz alınan zamanda Apple'ın piyasa lideri olduğunu açıklamıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)