BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞampiyonlar Ligi Derbisi'ni Real Madrid kazandı----

Şampiyonlar Ligi Derbisi'ni Real Madrid kazandı

Şampiyonlar Ligi Derbisi'ni Real Madrid kazandı
25 Mayıs 2014 - 00:31 www.finansgundem.com

Lizbon'daki finalde Atletico Madrid 90+3'e kadar öne götürdüğü maçı, biri son dakikada, 3'ü uzatmada yediği gollerle kaybetti. Şampiyon Real oldu

Şampiyonlar Ligi finalinde iki İspanyol, iki ezeli rakip, iki Madrid takımı Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Atletico Madrid maçın bitmesine 2 dakika kalaya kadar önde götürdüğü maçta 90+3'te Ramos'un golüne engel olamadı. Skor 1-1 olunca karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatmanın ikinci yarısında İngiltere'den 100 milyon eoruya transfer edilen Bale, topu kafayla Atletico Madrid filelerine yolladı. Bu golle Real Madrid ilk kez öne geçti. 118'de Marcello skoru 3-1'e taşıdı. Ronaldo 120.dakikada yaptırdığı penaltıyı kendi kullandı. Attığı gol  aynı zamanda maçın da sonucu oldu. Karşılaşmayı 4-1 kazanan Real Madrid Şampiyonlar Ligi Kupası'nı aldı. Milli yıldızımız Arda Turan'ın sakatlığı sebebiyle ilk 18'de yer almadığı karşılaşmada, Atletico Madrid  çok yaklaştığı kupayı kaybederek tarihi bir zaferden de oldu. Maçın son saniyelerinde çıkan gerginlikte futbolcular birbirine girdi, ama çok kısa sürede ortalık yumaşadı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
GOOLLL 120. dakikada penaltıdan Ronaldo bir gol daha attı, gecenin sonucunu ilan etti. Real Madrid: 4 - Atletico Madrid: 1
GOOLLL 118'de Marcello ceza sahası sol çaprazında vurdu ve topu ağlara gönderdi
GOOLLL.... Uzatmanın ikinci yarısında 110. dakikada 100 milyon euroluk Bale attı. Real Madrid kupaya uzandı: 2-1
GOOLLL... Ramos attı finalde beraberlik var.... Real Madrid uzatmanın 3. dakikasında sağ kanattan kullandığı kornerde Ramos'un kafa vuruşuyla golü buldu ve maçı uzatmaya götürdü.
-Finalde son 5 dakikaya girilirken Real Madrid sağlı sollu geliyor Atletico ise yarı sahasında kalesini savunuyor.
-79'da Ancelotti son hamlesini de yaptı. Benzema çıktı Morata girdi.
-78'de Bale sağdan girdi pas yerine şutu tercih etti ama şutu da kötü oldu ve top yandan auta çıktı.
-74'de Juanfran, Di Maria'ya yaptığı hareket sonrasında sarı kart gördü.
-Değişikliklerden sonra Real Madrid, Marcello ve Di Maria ile sol kanadından yükleniyor. Atletico'da bu kanadı savunan Juanfran ilk yarıda Di Maria'yı iki kez kaçırmış ikisinde de tehlikeli ataklar gelişmişti.
-66'da Simione'de oyuna müdahale ediyor. Raul Garcia çıkarken kontralarda etkili olabilecek hızlı oyuncu Sosa oyuna giriyor.
-61'de Real beraberliğe çok yaklaştı. Ramos soldan ortaladı ön direkte Ronaldo kafayla dokundu ancak arka direkte Benzema müsait pozisyonda ayağını sokamadı.
-59'da Ancelotti oyuna ilk müdahalesini yaptı. Defansif orta saha Khedira oyundan çıkarken ofansif orta saha Isco oyuna dahil oldu. Sol bekten ise Coentrao çıkarken yerine Marcello girdi.
-Finalde 2. yarıya Atletico Madrid başladı.
-İlk yarının son düdüğü geldi. Atletico ilk 45'i 1-0 önde bitirdi.
-GOOLLL.. 36'da kaleci Casillas hatalı çıktı Atletico golü buldu... Casillas'ı kafa vuruşuyla avlayan isimse Godin...  
-32. dakikada finalin en müsait pozisyonunu Real Madrid yakaladı. Atağa çıkarken Tiago'nun hatalı pasında topu alan Bale ok gibi rakip kaleye yöneldi. Ceza sahası içinde vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.
-İlk 25 dakika golsüz eşitlikle geçildi.
-10. dakikada Atletico Arda'nın ardından bir sakatlık şoku daha yaşıyor. Sakatlığı nükseden Costa daha fazla devam edemiyor ve yerine Adrian girdi.
-Dev finale Real Madrid başladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)