BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSalgını fırsat bilenler korona virüs konulu e-kitaplar yayınladı----

Salgını fırsat bilenler korona virüs konulu e-kitaplar yayınladı

Salgını fırsat bilenler korona virüs konulu e-kitaplar yayınladı
14 Mart 2020 - 14:14 www.finansgundem.com

Yazarlar süregelen salgını paraya çevirmek konusunda vakit kaybetmedi

Ölümcül koronavirüs dünyaya yayılmaya devam ederken, Amazon virüsü konu alan ve yazarların kendilerinin yayımladığı dijital kitaplarda büyük bir artışa tanıklık ediyor.

Bunlar arasındaki düzinelerce kitap, yüz sayfadan daha kısa kılavuzlardan oluşuyor ve koronavirüse yakalanmaktan nasıl kaçınılacağına yönelik öneriler sunuyor.

Bunların çoğu doğrudan internetteki haber metinlerinden yapılmış intihallerden oluşuyor.

Bununla birlikte, tüm kitaplar enfeksiyon önleme rehberi değil. Koronavirüs gündeminden para kazanmayı uman diğer kitaplar arasında Amanda King'in kendi el temizleyicinizi yapma kılavuzu ve hastalık hakkındaki bir çocuk kitabı olan Küçük Corona Kralı (The Little Corona King) yer alıyor. 

Ayrıca Maximus Williams'ın Koronavirüs Zombileri Cilt 1: Yaşayan Ölüler Kıyameti (Coronavirus Zombies Volume 1: The Living Dead Apocalypse) adlı zombi temalı bir gerilim kitabı da bulunuyor.

Amazon yazarların yayımladığı e-kitaplar bölümünde katı kurallara sahip fakat içeriklerin geniş kapsamı, koronavirüs temalı kitapların akışını takip etmek konusunda zorlandıkları anlamına geliyor.

Şirket yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Satıcıların, yazarların ve yayımcıların ürün detayları sayfalarında doğru bilgi vermesini her zaman zorunlu tuttuk ve kurallarımızı ihlal edenleri kaldırıyoruz.
Ayrıyeten, ilgili arama sonuçları sayfasının üstünde, müşterilerin virüs ve koruyucu önlemler hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri Birleşik Krallık hükümeti tavsiyelerine bağlantı veriyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)