BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSabancı'nın torununa yan gözle bakan yandı----

Sabancı'nın torununa yan gözle bakan yandı

Sabancı'nın torununa yan gözle bakan yandı
17 Şubat 2022 - 07:56 www.finansgundem.com

Şevval Şahin ile çıktığı yemekte, Şahin'in eski sevgilisi tarafından denize atılan Kerem Kamışlı korumasız hiçbir yere gitmiyor. Kamışlı'yı gölge gibi takip eden korumayı görenler, "Sabancı'nın torununa yan gözle bakan yandı" diyor

Sabancıların torunu Kerem Kamışlı, bir kez daha korumalarıyla gündeme geldi. Bülent Cankurt, Sabah'taki köşesinde Kerem Kamışlı'yı biran olsun yalnız bırakmayan korumayı yazdı. İşte Cankurt'un yazısından o bölüm: 

Sabancıların torunu Kerem Kamışlı, Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'le çıktığı yemekte hayatının şokunu yaşamış, Şahin'in eski sevgilisi Marcus Aral tarafından denize atılmıştı.

Kendisine bir şey olmayan ancak karizması yerle bir olan Kamışlı, haziranda yaşanan bu tatsız olayın ardından koruma tutmuştu. Kamışlı'nın halen korumayla gezdiğini öğrendim. Hatta, eskiden şoförü ile birlikte kapının önünde bekleyen koruması, artık mekanlara da girmeye başlamış.

Korumanın gözü sürekli patronunun üzerindeymiş ve eğlence de bile onu yalnız bırakmıyormuş.

Mahkemeye verdiği ve 34 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Marcus Aral'ın tekrar saldırmasından mı korkuyor yoksa tamamen tedbir amaçlı mı bilmiyorum ama Kamışlı kendisini sağlama almış durumda.

Bundan sonra Kerem Kamışlı'ya yan gözle bakan yandı!

Emine Sabancı Kamışlı'nın oğlu masa örtüsüyle kurtarılmış

 

Sabancı'nın torununu denize atan Marcus'un başı dertte!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)