BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSabancı'nın torununu denize atan Marcus'un başı dertte!----

Sabancı'nın torununu denize atan Marcus'un başı dertte!

Sabancı'nın torununu denize atan Marcus'un başı dertte!
31 Temmuz 2021 - 09:45 www.finansgundem.com

Ayrıldığı eski Türkiye güzeli Şevval Şahin’le Boğaz’daki bir restoranda aynı masada oturan Kerem Kamışlı’yı sandalyesiyle denize atan Yiğit Marcus Aral’a ağır ceza talebi

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Sabancıların torunu Kerem Kamışlı ile haziran ayında Boğaz'da bir restoranda yemek yiyordu. Mekana gelen Türkiye Güzeli'nin eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, ikilinin masasına oturdu.

Aral ardından da "Seni bitiririm" diyerek tehdit ettiği Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle birlikte denize attı. Çift, olay üzerine Yiğit Marcus Aral'dan şikayetçi oldu.

AĞIR CEZADA YARGILANACAK
Savcılık olayla ilgili soruşturmayı tamamladı. Kamışlı'nın denize düştüğü yerde tutunacak yer olmadığı, denizin derin ve akıntılı olduğu belirtildi. Savcılık; Aral hakkında olası kastla öldürmeye teşebbüs, tehdit, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek ve hakaret suçlarından toplam 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis cezası isteminde bulundu. Aral, ağır cezada yargılanacak.
(Seda Nur Günaydın /Sabah)

Ünlü oyuncuyu denize attılar!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)