BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'ya elektronik vize ile seyahat dönemi başladı----

Rusya'ya elektronik vize ile seyahat dönemi başladı

Rusya'ya elektronik vize ile seyahat dönemi başladı
24 Eylül 2019 - 12:49 www.finansgundem.com

Avrupa Birliği (AB) Konseyi'nin, vize başvuru ücretlerinin 60 eurodan 80 euroya çıkartılmasını öngören yasayı onaylaması ile birlikte Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkeler daha da cazip hale geldi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 1 Ekim 2019 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları da dahil olmak üzere yabancı uyruklu vatandaşlar için St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde tek girişli ticaret, insani ve turistik elektronik vize uygulanacağını açıkladı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği'nden "1 Ekim 2019 tarihinden itibaren St. Petersburg ve Leningrad Bölgesi’ne yapılacak seyahatlerde elektronik vizeler uygulanacaktır. E-vizeler, en fazla 30 günlük süre için ücretsiz olarak verilecek, en fazla 8 gün kalma hakkı tanıyacaktır" açıklaması yapıldı. 

Rusya E-vize sitesi üzerinden dolduracağınız başvuru formuna istinaden seyahatten en az 4 iş günü öncesinden, bilgisayar dosyası şeklinde dijital fotoğraf eklenmek sureti ile elektronik vize ücretsiz olarak verilmekte, elektronik vizenin düzenlenmesi için başka bir belgeye ihtiyaç bulunmamaktadır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)