BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan ABD yaptırımlarına cevap hazırlığı----

Rusya'dan ABD yaptırımlarına cevap hazırlığı

Rusya'dan ABD yaptırımlarına cevap hazırlığı
16 Nisan 2021 - 17:30 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, ABD’nin Moskova Büyükelçisi John Sullivan’ı davet edip Rusya’nın ABD’nin yeni yaptırımlarına yanıt olarak uygulayacağı tedbirler hakkında bilgi verdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, “Alınan kararlar doğrultusunda, Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuri Uşakov, bugün ABD’nin Rusya Büyükelçisi John Sullivan’ı davet etti ve kendisine ABD’nin dün Rusya’ya karşı ilan ettiği yaptırımlarına verilecek yanıtları anlattı” ifadelerini kullandı.

Sputnik'in haberine göre; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Güvenlik Konseyi daimi üyeleriyle ABD’nin yeni yaptırımlarına verilecek yanıtları konuştuğunu ifade eden Peskov, “Devlet Başkanı ayrıca toplantıda bu hafta gerçekleştirdiği telefon görüşmeleri hakkında bilgi verdi” dedi.

Putin 13 Nisan’da ABD Başkanı Joe Biden’la görüşmüştü.

"PUTİN, GÜVENLİK KONSEYİ İLE YAPTIRIMLARA YANITI GÖRÜŞTÜ"

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, basın mensuplarına açıklamasında, Putin’in Güvenlik Konseyi’nin daimi üyeleriyle görüştüğünü belirterek, “ABD’nin dün ülkemize uygulamaya koyduğu yaptırımlara yanıt niteliğindeki tedbirler değerlendirildi” ifadesini kullandı.

Peskov, “Devlet Başkanı ayrıca görüşmeye katılanları, bu hafta gerçekleştirdiği uluslararası telefon görüşmeleri konusunda bilgilendirdi” diye ekledi.

Görüşmede ayrıca ülkenin askeri organizasyon ve askeri planlama alanlarındaki konular ele alındı. Putin’in bu alanın 'Rusya için son derece önemli' olduğunu söylediği aktarılırken Rusya Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov bu konuyla ilgili bir rapor sundu.

Biden'ın Putin yerine 'Klutin' gafı tepki çekti

 

ABD'den Rusya'ya flaş yaptırım kararı

 

Rusya'dan ABD'nin yaptırımlarına ilk tepki!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)