BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da Yüksek Mahkeme Başkanı Lebedev hayatını kaybetti----

Rusya'da Yüksek Mahkeme Başkanı Lebedev hayatını kaybetti

Rusya'da Yüksek Mahkeme Başkanı Lebedev hayatını kaybetti
24 Şubat 2024 - 18:12 www.finansgundem.com

Rusya Yüksek Mahkemesi'nin başındaki isim Vyacheslav Lebedev hayatını kaybetti.

Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı Vyacheslav Lebedev hayatını kaybetti. Gazetemru'nun haberine göre, Lebedev’in ölümü Yüksek Mahkeme’nin internet sitesinde de teyit edildi.

Vyacheslaav Lebedev’in ölümü ile ilgili Yüksek Mahkeme tarafından yapılan açıklamada,”Rusya’da ulusal yargı sisteminin güçlendirilmesi ve geliştirilmesine, bağımsız yargı erkinin anayasal ve yasal temellerinin oluşturulmasına, yargı camiasının organlarının oluşturulmasına çok değerli katkılarda bulundu.Yargı uygulamalarında yeknesaklığın sağlanmasına, ceza mevzuatının insanileştirilmesine, adaletin açıklığının, erişilebilirliğinin ve sosyal yöneliminin arttırılmasına özel önem vermiştir.” denildi.

Vyacheslav Lebedev 14 Ağustos 1943 tarihinde Moskova’da doğdu. 1968 yılında Moskova Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

1970 yılında Moskova’nın Leningrad Bölge Mahkemesi Halk Yargıcı seçildi. 1977 yılında Moskova Zheleznodorozhny Bölge Halk Mahkemesi Başkanı oldu.

1984 yılında Moskova Şehir Mahkemesi başkan yardımcısı, 1986 yılında ise başkanı oldu. Lebedev 1989’dan itibaren SSCB Yüksek Mahkemesi Başkanı ve 1991’den itibaren Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı olarak görev yaptı.

Dünya liderlerinden Rusya- Ukrayna savaşının yıl dönümü mesajları

 

IMF: Rusya askeri harcamalarla ekonomiyi büyütüyor

 

ABD, dondurulan Rus varlıklarını kullanma yollarını araştırıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)