BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'da gönüllü vergiden kimler muaf olacak?----

Rusya'da gönüllü vergiden kimler muaf olacak?

Rusya'da gönüllü vergiden kimler muaf olacak?
19 Şubat 2023 - 11:51 www.finansgundem.com

Gönüllü vergilerle 4 milyar doları hedeflediklerini belirten Rusya Maliye Bakanı Siluanov, isteksiz olan şirketlerle Putin arasında buluşma gerçekleşeceğini belirtirken petrol-doğal gaz üreticileri ve küçük işletmelerin bu vergiden muaf olacağını söyledi

Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov gönüllü vergi sayesinde bütçeye 300 milyar ruble (4 milyar dolar) ek gelir elde etmeyi planladıklarını açıkladı. Siluanov petrol ve doğal gaz üreticilerinin yanı sıra küçük işletmelerin uygulamadan muaf tutulacağını da söyledi.

Siluanov girişimcilerle ayrıntılar konusunda müzakerelerin sürdüğünü, devlet programlarını finanse etmeye gönüllü olacak şirketler için en uygun enstrümanı en kısa zamanda bulacaklarını ekledi.

Rusya'da işletmelerin federal bütçeye tek seferlik bir katkıda bulunmaları konusunu ilk kez Başbakan Yardımcısı Andrey Belousov gündeme getirmişti.

Rusya Adalet Bakanlığı'nın yabancı ajan listesinde bulunan haber portalı The Bell kendi kaynaklarına dayandırdığı haberde iş dünyasının gönüllü vergi konusunda isteksiz olduğunu, bu nedenle Vladimir Putin'in mart ayında büyük şirketlerin temsilcileriyle yüz yüze bir buluşma planladığını ileri sürmüştü. (TürkRus)

Macaristan'dan Rusya'ya destek

Rusya Devlet Başkanı Putin'den Gazprom açıklaması

Stoltenberg: Putin barışa değil yeni saldırılara hazırlanıyor

Rusların paraları Gürcistan bankalarında

Rusya ithalata neden bağımlı?

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)