BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Ukrayna'yı 'ABD silahları' konusunda sert uyardı----

Rusya Ukrayna'yı 'ABD silahları' konusunda sert uyardı

Rusya Ukrayna'yı 'ABD silahları' konusunda sert uyardı
02 Haziran 2022 - 16:05 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna’ya sevk edilen ABD silahlarının Rusya topraklarına yönelik kullanılmasının durumu önemli ölçüde olumsuz etkileyeceğini söyledi.

ABD’nin Ukrayna’ya silah sevkiyatını değerlendiren Dmitriy Peskov, "Ukrayna’yı en modern silahlarla zorla doldurmaya devam ediyorlar. Varsayımsal olarak bu silahları topraklarımızdaki hedeflere karşı kullanmaya çalışacakları zaman kesinlikle istenmeyen ve çok tatsız senaryolardan bahsetmek istemiyorum. Bu, durumu önemli ölçüde olumsuz yönde değiştirecektir" açıklamasını yaptı.

Peskov: Silah sevkiyatı Ukrayna'ya daha fazla acı getirecek

Peskov, Ukrayna'ya her seferinde daha modern silahların sevk edilmesinin Rusya’nın "özel askeri operasyonun parametrelerini" değiştirmeyeceğini söyledi. Her durumda hedeflerine ulaşacaklarını savunan Peskov, silah sevkiyatının sadece Ukrayna’ya daha fazla acı getireceğini iddia etti.

'Rusya, zararına hiçbir şeyini satmaz'

Peskov, ABD’deki Rus petrolünün düşük fiyatla alınmasına yönelik görüşle ilgili, lojistik sorunun dünya petrol piyasasını istikrarsız hale getirdiğine dikkat çekti.

Rusya’nın zararına hiçbir şeyini satmayacağını vurgulayan Peskov, "Her halükarda, yaptırımların kışkırttığı yapay zorluklara rağmen her şey piyasa tarafından düzenleniyor. Her halükarda, bir yerde talep azalırsa, bir yerde artar. Akış yeniden yönlendirilir ve en uygun koşullar aranır" dedi.

Referandum için uygun şartlar bekleniyor

Ukrayna’da sözde Donetsk ve Luhansk Cumhuriyetleri ile Herson ve Zaporijya bölgelerinin Rusya’ya katılmak için referandum yapılması için uygun koşulların oluşması gerektiğini söyleyen Peskov, "Kremlin, referandum hakkında karar almaz. Bu topraklarda yaşayan insanların kendi kaderlerini kendisinin belirlemesi gerektiğini defalarca söyledik. Birincisi, karar bu insanların olmalıdır. İkincisi, elbette bunun için uygun şartların oluşturulması gerekli" ifadelerini kullandı.

Peskov, çatışma şartlarında referandumdan söz etmenin mümkün olmadığını belirtti.

Rusya'nın altın ve döviz rezervleri arttı

Rusya: Ukrayna’daki yabancı paralı askerler yarı yarıya azaldı

Rusya, çip üretimi için kritik olan gaz ihracatını kısıtladı

Canlı yayında olay sözler: Rusya'dan 3. Dünya Savaşı uyarısı!

Rusya: Azovstal'da 152 Ukrayna askeri cesedi bulundu

Ukrayna: Rusya 30 bin 500 asker kaybetti

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)