BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Türklerin de alabildiği elektronik vizeyle kalış süresini uzatabilir----

Rusya, Türklerin de alabildiği elektronik vizeyle kalış süresini uzatabilir

Rusya, Türklerin de alabildiği elektronik vizeyle kalış süresini uzatabilir
03 Ağustos 2019 - 07:30 www.finansgundem.com

Rusya’da sadece bazı şehir ve bölgeleri kapsayan, Türklerin de yararlanabildiği elektronik vizeyle ülkede kalış süresinin uzatılması teklif ediliyor.

 İnterfaks ajansının bildirdiğine göre, Rusya Turizm Ajansı (Rosturizm) Başkanı Zarina Doguzova, elektronik vize ile Rusya’ya gelen turistlerin ülkede bulunma hakkının 8’den 16 güne çıkarılması teklifinde bulundu. 


Böylece turistlerin Rusya’da daha fazla zaman geçirebileceklerini belirten yetkili, elektronik vize uygulamasıyla yurt dışından ülkeye turist girişinde yüzde 30-40 artış sağlanabileceğinin öngörüldüğünü belirtti.

Rusya'da geçen yıldan beri Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 18 ülkenin vatandaşları elektronik vize uygulamasından yararlanabililiyor. Moskova bu kapsamda değil.

Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın internet sitesine başvurularak alınan elektronik vize ile Uzak Doğu bölgesi ve Kaliningrad ili ziyaret edilebiliyor. 1 Ekimden itibaren bu listeye St.Petersburg ve Leningrad ili de dahil olacak.

30 gün geçerli olan elektronik vize turistlere 8 gün ülkede kalma hakkı tanıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)