BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Lviv ve diğer yerlerdeki 6 trafo merkezi vuruldu----

Rusya: Lviv ve diğer yerlerdeki 6 trafo merkezi vuruldu

Rusya: Lviv ve diğer yerlerdeki 6 trafo merkezi vuruldu
04 Mayıs 2022 - 12:50 www.finansgundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna’daki savaşta Rus ordusunun eylemlerine ilişkin bilgi paylaştı.


Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Donbas’taki Ukrayna askeri birliklerine ABD ve Avrupa ülkelerinde üretilen silahların sevkiyatının yapıldığı Lviv başta olmak üzere bazı tren istasyonlarındaki 6 trafo merkezinin vurulduğunu duyurdu.

Ukrayna’da Rus ordusunun taarruzlarının devam ettiğini söleyen Konaşenkov, “Havadan fırlatılan uzun menzilli yüksek hassasiyetli silahlarla Donbas’taki Ukrayna askeri birliklerine ABD ve Avrupa ülkelerinde üretilen silah ve mühimmat sevkiyatının yapıldığı Lviv, Podbortsı, Volonets, Timkovo ve Pyatihatka tren istasyonları bölgesindeki 6 çekiş trafo merkezi vuruldu” açıklamasını yaptı.

9 alan yok edildi

Konaşenkov, Rus hava kuvvetlerinin havadan yüksek hassasiyetli füzelerle Novoya Dmitrovka’da Toçka-U füze sistemi, Sanceyka, Krısino ve Volnoyansk’ta 3 adet S-300 hava savunma füze sistemi yönlendiricisi ve Novoaleksandrovki’de de cephanelik ile askeri teknik araç ve birliklerin toplandığı 9 alanın yok edildiğini belirtti.

Rus hava muharebe taktik birliklerinin 40 Ukrayna askeri nesneyi bir gecede yok ettiğini söyleyen Sözcü, füze birliklerinin de 2 komuta merkezi, Grad çok namlulu roketatar, D-30 obüs ve birliklerin toplandığı 4 alanı yok ettiğini aktardı.

146 Ukrayna uçağı imha edildi

Konaşenkov, topçu birliklerinin, 16 komuta merkezi, 2 akaryakıt deposu ile 476 müstahkem mevkisini ateş altına aldığını, Ukrayna’ya ait 9 insansız hava aracı ile 4 Smerç füzesini havada vurduğunu bildirdi.

Sözcü Konaşenkov, “Ukrayna ordusuna ait bugüne kadar 146 uçak, 112 helikopter, 706 insansız hava aracı, 287 hava savunma füze sistemi, 2 bin 807 tank ve zırhlı araç, 321 çok namlulu roketatar, 1279 obüs ve havan topu, 2 bin 609 özel askeri araç yok edildi” dedi.

Rusya’dan 63 Japon üst düzey yetkiliye yaptırım

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

AB'den Rusya'ya yeni yaptırımlar

Rusya: Ukrayna'ya ait 2 bin 793 tank ve zırhlı aracı vurduk

Rusya'dan koşullu ham madde ihracatı kararı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)