BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, Antonov uçak fabrikasını bombaladı----

Rusya, Antonov uçak fabrikasını bombaladı

Rusya, Antonov uçak fabrikasını bombaladı
14 Mart 2022 - 12:42 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna işgali devam ederken, sabah saatlerinde Rus güçleri Kiev'deki Antonov uçak fabrikasını vurdu.

Ukrayna'nın birçok kentinde güne siren sesleriyle başlandı. Reuters haber ajansı Kiev, Lviv ve Odessa gibi birçok kentte hava savunma sirenlerinin duyulduğunu yazdı.

Ardından başkent Kiev yakınlarındaki Antonov uçak fabrikasının Rus güçlerince vurulduğu öğrenildi. Kent yönetimi Telegram üzerinden saldırıyı duyururken kurtarma ekiplerinin bölgeye intikal ettiği açıklandı. Haber portalı strana.news de fabrika üzerinde dumanların yükseldiğini gösteren fotoğraf ve videolar paylaştı. Antonov fabrikasında kargo ve yolcu uçaklarının üretildiği belirtiliyor. Kiev kent yönetimi Ukrayna vatandaşlarından bir kez daha siren seslerini duyduklarında güvenli bölgelere gitmelerini istedi.

Kiev'de ayrıca bir binaya yönelik saldırıda da en az bir kişi öldü. Başkentin kuzeyindeki Obolon ilçesinde üç katlı bir binaya düzenlenen saldırıda 12 kişinin de yaralandığı belirtildi. Sağlık yetkilileri "Üç kişi hastaneye kaldırıldı, dokuz kişi de saldırının düzenlendiği yerde tedavi altına alındı" açıklamasını yaptı.

Kiev'deki yerel makamların gelecek iki hafta dayanabilmek için gıda topladığı belirtiliyor. 2014 yılında Rusya yanlısı ayrılıkçıların kontrolüne geçirdiği bölgenin şimdi Rus güçlerinin ele geçirdiği bir yolla da birbirine bağlandığı kaydediliyor.(DW)

530 milyon euro'luk yatına el konulmuştu: Rus oligarktan barış çağrısı!

 

Ukrayna Rus ordusunun kayıplarını açıkladı

 

Rusya: 3 bin 920 altyapı tesisi imha edildi

 

Rusya’nın son umudu Hindistan!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)